Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Volovčica

Veliko uhićenje u Zagrebu: 30-ak policajaca opkolilo mu auto i istjerali ga

Ilustracija
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
24.12.2019.
u 13:55

Iz policije kažu da se radi o slučaju obiteljskog nasilja te da druge informacije o slučaju nemaju

U ponedjeljak navečer oko 21:30 tridesetak policajaca stiglo je kod Trga Volovčica u Zagrebu kako bi uhitili muškarca. Opkolili su mu automobil te ga istjerali vani i stavili mu lisice. Potom su zapečatili automobil, javljaju 24 sata.

Iz policije kažu da se radi o slučaju obiteljskog nasilja te da druge informacije o slučaju nemaju. Tvrde da su policijski službenici postupali po dojavi za nesuglasice među članovima u obitelji.

Uhićena je jedna muška osoba i kriminalističko istraživanje je u tijeku, kažu iz policije.

- Upravo sam se vraćao doma, parkirao sam se kada sam odjednom vidio puno policajaca kako prilaze Nissan Jukeu s pištoljem u rukama. Bili su to interventni policajci, vikali su 'ruke u vis, izađite iz automobila'. U automobilu su bile dvije osobe, jedna starija između 40-45 godina, druga mlađa oko 25 godina. Policajci su bili naoružani do zuba. Kad sam skužio da bi mogli pucati, sakrio sam se iza kante za smeće - rekao je čitatelj za 24 sata.

Akcija policije: Snimka spektakularnog uhićenja osumnjićenih za ubojstvo Karmelina Fistanića

Ključne riječi

Komentara 9

HO
horton
14:29 24.12.2019.

Kante za smeće inače se zbog svoje neprobojnosti preporučuju kao zaštita od različitih vrsta oružja, uključujući interkontinentalne balističke projektile.

Avatar nisamsavrsen
nisamsavrsen
14:49 24.12.2019.

Što se čudite, pa kanta je puna smeća, a oko kante još 3x toliko, tako da čovjek zna gdje se treba sakriti.

Avatar Zgubider..
Zgubider..
14:42 24.12.2019.

"...Kad sam skužio da bi mogli pucati, sakrio sam se iza kante za smeće..."___Bruce Willis, Holywood?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije