Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ekološki ustanak u Srbiji
Povratak na članak

Veliki udarac za Vučića koji strahuje i od nove njemačke proekološke vlade

Pod pritiskom prosvjednika Vučić je najavio izmjene zakona o eksproprijaciji koji je bio okidač za bunt

Komentari 9

GA
galico
00:10 06.12.2021.

Romac se malo pogubio... On kao i mediji kod nas podržava ovaj protest i zove ga ekološkim a onda novu njemačku vladu zove ekološkom..Kako je to moguće kada se ovdje protestira protiv rudarenja litija a zeleni iz Njemačke vlade podržavaju elektrifikaciju voznog parka koja se zasniva na tom istom litiju.. Prosvjedi će se vjerojatno ispuhati. Tako su i Bidena najavljivali pa ništa

VL
DU
Deleted user
11:37 06.12.2021.

Kako je rekao netko pametan od Litiuma će narod u Srbiji imati koristi , koliko i narod u Siera Leone-u od dijamanata.

VL
PO
pointmaker
00:38 06.12.2021.

Rio tinto je problem a ne kopanje! Privatba kompanija koja nije srpska ce imati korist a ne narod. Kao i u africi stranac nece brinuti o ekologiji. To je rasprodaja strancima tu je problem.

VL
Avatar Bill Carson
Bill Carson
23:23 05.12.2021.

Ekologija je lijepa, ali ako si sirotinjska država koja ima neku rudu koja je bitnija nego zlato sa moderne tehnologije.... Ne znam što reći. Nemaju more, nemaju turizam, ali imaju državu na mjestu gdje se nalazi ono što žele Amerikanci, Kinezi i Rusi.

VL
LU
luminax
09:05 06.12.2021.

Suština je da Nemci hoće da istisnu Engleze iz priče o srpskom litijumu i da ga oni eksploatišu , mada ga sami imaju i više od Srbije .

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.