Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ekološki ustanak u Srbiji

Veliki udarac za Vučića koji strahuje i od nove njemačke proekološke vlade

05.12.2021.
u 23:05

Pod pritiskom prosvjednika Vučić je najavio izmjene zakona o eksproprijaciji koji je bio okidač za bunt

Komentara 9

GA
galico
00:10 06.12.2021.

Romac se malo pogubio... On kao i mediji kod nas podržava ovaj protest i zove ga ekološkim a onda novu njemačku vladu zove ekološkom..Kako je to moguće kada se ovdje protestira protiv rudarenja litija a zeleni iz Njemačke vlade podržavaju elektrifikaciju voznog parka koja se zasniva na tom istom litiju.. Prosvjedi će se vjerojatno ispuhati. Tako su i Bidena najavljivali pa ništa

DU
Deleted user
11:37 06.12.2021.

Kako je rekao netko pametan od Litiuma će narod u Srbiji imati koristi , koliko i narod u Siera Leone-u od dijamanata.

PO
pointmaker
00:38 06.12.2021.

Rio tinto je problem a ne kopanje! Privatba kompanija koja nije srpska ce imati korist a ne narod. Kao i u africi stranac nece brinuti o ekologiji. To je rasprodaja strancima tu je problem.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?