Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jak vjetar otežava gašenje

Veliki požar kod Neuma: Vatra prijeti kućama, na terenu više od 30 vatrogasaca

Neum
PVJ Neum
02.08.2022.
u 22:35

Prema prvim informacijama s terena i tvrdnjama Profesionalne vatrogasne jedinice Neum, vatra je zahvatila veliku površinu uslijed čega je otežano i gašenje

U poslijepodnevnim satima na širem području Neuma požar je zahvatio borovu šumu uslijed čega je blokirana i prometnica u blizini jedinog bosanskohercegovačkog grada na moru, točnije na ulazu u grad iz pravca Stoca.

Prema prvim informacijama s terena i tvrdnjama Profesionalne vatrogasne jedinice Neum, vatra je zahvatila veliku površinu uslijed čega je otežano i gašenje. "Apokalipsa, neka nam je Bog na pomoći", ističe se na stranici PVJ Neum, javlja Vecernji.ba.

Kako je u utorak navečer izvijestila Federalna uprava Civilne zaštite, požar je ugrozio kuće u selu Prapratnica kod Neuma i brane se svim raspoloživim snagama. Požar je izbio jutros u 10 sati, a trenutno puše jak vjetar koji otežava gašenje požara

. - Na terenu je 30 do 40 vatrogasaca. Nitko s terena nam se ne javlja, ni zapovjednik, situacija je kritična - rekli su za Avaz iz Civilne zaštite Neum. Za sada nema informacijama o ozlijeđenima. U ispomoć neumskim vatrogascima došle su ekipe iz Slanog, Stona, Mostara i Čapljine. Na Facebbook stranici Lignjolov Neum  objavljen je video s terena.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije