Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DONIJELI NIZ USPJEŠNIH MJERA
Povratak na članak

Veliki oporavak: Bili su jedna od najteže pogođenih zemalja, pomoć pristizala sa svih strana

Stanje je bilo toliko loše da je i Njemačka poslala 26 pripadnika Bundeswehra u pomoć ovoj zemlji

Komentari 5

Avatar Navaljni
Navaljni
15:18 10.04.2021.

I sad kad se mjere ublaže ili ukinu, možemo pratiti postupni skok oboljelih... I tako u krug.

VL
KO
komunikolog
15:25 10.04.2021.

Kakvo je stanje u Vuhanu?

VL
Avatar Jojo
Jojo
16:52 10.04.2021.

Angela je čekala svoj red za cijepljenje.

VL
PV
prcko.vita
16:20 10.04.2021.

Sredinom siječnja je vlada Antonia Coste žestoko "stala na kočnicu" i praktično obustavila život u zemlji. Brojke su svjedočile kako je to ispravna mjera: četiri tjedna kasnije je tjedni indeks pao na ispod 100, sad je već samo 30 novooboljelih. Još od sredine ožujka se počelo ukidati neke od zabrana, a vlada najavljuje kako će se 3. svibnja u Portugalu vratiti koliko-toliko normalni javni život. E, evo, barem me je netko poslušao, zaustavio sve na par tjedana, i evo rezultata. Eh kada bi mi imali takve pametne i hrabre političare... Bravo za Portugal, nije sramota kopirati Kineze, i oni isto kopiraju ono što njima odgovara.

VL
MP
miroslav.petkovic.7564
15:27 10.04.2021.

Dobro prija su stalno izvjestavali koliko je broj zarazeni u Rusiji sad nista od kad je ovdje u Rusiji Korona u totalnom padu na sto tisuca pet ili sest zarazenih...Domaci amerikanci su iz svih zvona zvonili....Sad glava u pjesku sad chepiva djeluju rusi ih imaju cetri uskoro ce i peto bit gotovo.Njemci narucuju tri miliona doza iduce nedilje Austrijanci narucuju pobjedi rusija cili svit nabpolju medicine.. Problem je sto turisti idu u druge zemlje donose zarazu...Trebali bi se licit o svom trosku..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.