Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oprezno vozite

Velike gužve na cestama: Stvaraju se kolone, promet ometa i jak vjetar

Foto: Screenshot/HAK
1/3
22.12.2019.
u 09:46

Pojačan je promet i na A2 Zagreb-Macelj, A1 Zagreb-Split-Ploče i A6 Rijeka-Zagreb te obilaznicama

Pojačan je promet na svim važnijim cestovnim pravcima, a vrlo gust promet i zastoji povremeno su na autocesti A3 Bregana-Lipovac u smjeru istoka - pred čvorom Lipovac kolona je 2 km, a pred graničnim prijelazom Bajakovo 5 km, izvijestio je u nedjelju ujutro Hrvatski autoklub.

Pojačan je promet i na A2 Zagreb-Macelj, A1 Zagreb-Split-Ploče i A6 Rijeka-Zagreb te obilaznicama.

Pojačan je promet na graničnim prijelazima na ulasku u Hrvatsku iz smjera Slovenije te na izlasku prema Bosni i Hercegovini i Srbiji. Zbog pojačanog priljeva vozila prema granicama i graničnih kontrola moguća su duža čekanja pa za državljane Europske unije preporučamo korištenje manjih graničnih prijelaza.

Kolnici su mokri i skliski u većem dijelu Hrvatske.

Video: U Pakoštanima padala tuča više od 30 minuta i zabijelila cijelo mjesto

Autocesta A1 Zagreb-Split-Ploče: Prometna nesreća između čvorova Dugopolje i Bisko u smjeru Dubrovnika, vozi se uz ograničenje brzine 40 km na sat.

Zagrebačka obilaznica - čvor Jankomir (A3): U zoni ispod zapadnog nadvožnjaka Jankomir, na glavnoj trasi autoceste A3 (u smjeru čvora Lučko i GP Bregana) promet se u oba smjera vodi samo jednim trakom, uz ograničenje brzine od 80 km na sat.. Zatvoren je izlazni krak na čvoru Jankomir iz smjera Krapine (sa A2) prema gradu Zagrebu (Jankomiru) zbog čega je promet preusmjeren obilazno preko nadvožnjaka Rakitje.

Zbog vjetra u prekidu su katamaranske linije: Ubli-Vela Luka-Hvar-Split, Vis-Split, Jelsa-Bol-Split, Rab-Lun (Tovarnele)-Rijeka, Mali Lošinj-Cres-Rijeka, brodska linija: Komiža-Biševo, Dubrovnik-Koločep-Lopud-Suđurađ, Zadar-Preko.

U prekidu sz zbog vjetra i trajektne linije: Prizna–Žigljen, Split-Stari Grad, Sumartin-Makarska, Ubli-Vela Luka-Split, Drvenik-Sućuraj, Prapratno-Sobra, Biograd-Tkon, Vis-Split, Trogir/Soline-Drvenik Veli-Drvenik Mali, Šibenik–Kaprije–Žirje.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije