Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dolijao

Velika zapljena u Zadru: Pao jedan od najjačih dilera kokaina!

Kokain - Zadar
Foto: Frane Šarić
1/8
18.09.2019.
u 13:33

Na tržište je trebalo izaći oko tri kilograma kokaina vrijednosti 1,6 milijuna kuna - kazao je Mršić iz zadarske policije.

Kokain čistoće do 90 posto zaplijenila je prekjučer kod 37-godišnjeg Zadranina zadarska policija. 

- To je čisti kokain koji se miješanjem povećava, i tako je od 1,13 kilograma kokaina kojeg smo kod njega zaplijenili  trebalo na tržište izaći oko tri kilograma kokaina vrijednosti 1,65 milijuna kuna - rekao je šef krima zadarske policije Bore Mršić.

- S ovom zapljenom spasili smo mnoge živote pogotovo kod mladih čiji roditelji ni ne znaju da su im djeca konzumenti - rekao je Anton Dražina načelnik zadarske policije na konferenciji za novinare i najavio nove akcije protiv zadarskih dilera.

 

Samo u tekućoj godini policija je na zadarskom tržištu zaplijenila ukupno kilogram i pol heroina, kilogram i pol kokaina, te 12,5 kilograma marihuane. Upravo s marihuanom je prije 17 godina pao prekjučer uhićeni Zadranin i sve do tad nije ponovno bio prijavljivan za droge. Policija ga je uoči uhićenja zaustavila i automobilu na području grada Zadra, te mu u pretrazi još jednog automobila kojeg ima u posjedu pronašla paket s 1,13 kg gotovo najčišćeg kokaina.

- Osumnjičeni je imao nesrazmjer imovine i primanja i koliko nam je poznato jedino se bavio uzgojem pit bulova. No unatoč tome uspio je izgraditi zgradu s osam ili više stanova. Sve ćemo prijaviti poreznoj, ali i nastaviti akciju. On je jedan od najznačajnijih dilera kokaina u Zadru. Droga inače na zadarsko područje stalno stiže s istoka i iz pravca Srbije - rekao nam je izvor blizak istrazi.

Ključne riječi

Komentara 8

DA
danijelrukavina4
12:38 18.09.2019.

Za takve dilere droge i ostale velike kriminalce, trebalo bi razmisliti o ponovnom aktiviranju "malog obiteljskog gospodarstva Goli otok". I tamo ne da leže, nego da nešto korisno rade.

GR
gragakarlovac
13:20 18.09.2019.

1,4 kg? to je veliki diler? neki frajeri mogu nositi toliko u nosu

HR
hrkljus
15:17 18.09.2019.

Taj je amater, oni iz Bibinja su profe. Okumili se sa sipcima pa podkupili i pajkane i krivosudje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije