Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEVRIJEME

Velika tuča oštetila automobile u Brelima

tuča
Foto: Ivana Dominović/Crometeo.hr
1/2
22.09.2014.
u 09:22

Nevrijeme je bilo praćeno velikom tučom čija su zrna bila veličine oraha

Jako grmljavinsko nevrijeme zahvatilo je jutros oko 4.30 sati područje Brela u Splitsko-dalmatinskoj županiji, prenosi portal Crometeo.hr. U samo 15 minuta palo je više od 20 litara oborine po kvadratnom metru.

Nevrijeme je bilo praćeno velikom tučom čija su zrna bila veličine oraha, piše Crometeo. Prema dojavi vatrogasaca iz Brela intervencija nije bilo, no tuča je nanijela štetu na automobilima.

Grmljavinskih nestabilnosti u zemlji bit će i ostatku dana, a navečer će sa zapada početi razvedravanje.

Probleme u prometu stvarat će bura koja će se tijekom dana sa sjevernog Jadrana postupno širiti na Dalmaciju.

Duboka ciklona središtem će se sljedećih 48 sati premjestiti s Baltika nad područje Krima, a njena dolina premješta se preko naših područja tijekom ponedjeljka. Hladna fronta ciklona prilazi Hrvatskoj sa sjeverozapada i donijet će pad temperature zraka. Prelazak fronte tek će prolazno u noći na utorak usporiti stvaranje sekundarnog ciklonalnog centra nad Otrantom, no već tijekom utorka slijedi nam stabilizacija vremena uz pad temperature zraka.

>> Jako nevrijeme u Dalmaciji: Padala tuča, poplavljene ceste i dvorišta

>> Veliko olujno nevrijeme poharalo BiH, poginuo 65-godišnjak

Komentara 1

Avatar commentator
commentator
09:53 22.09.2014.

Ove godine bijah prvi put tamo u Breli, i vidjeh da se svaki qvadratni centimetar 8mogučeg parkiranja) naplačuje, čak i gore uz cestu po šumi, svagdje špage od stabla do stabla, u Breli svagdje lanci, pa lokoti, oni na na podu, svagdje "prostor zaključan." Tamo je do apsurda razvijena "parkirališna industrija."

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije