Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DANAS U VEČERNJEM
Povratak na članak

Velika rekonstrukcija 'slučaja Dnevnice' - Saucha: Moja 72 sata borbe za istinu

Veliku rekonstrukciju događaja u "slučaju Dnevnice" čitajte u nedjeljnom tiskanom izdanju Večernjeg lista.

Komentari 40

ZA
zakrapina
22:59 11.03.2017.

Gdje je novac, zašto Sauchin stan nije prestresen? Nadam se da tajnicu ne brifira Milanovićeva hobotnica da se žrtvuje za velikog vođu i njegovog slugu Sauchu. Tajnica je nećakinja Antuna Zeljka, a Antun Zeljko je sudac Županijskog suda u Velikoj Gorici, on je na temelju Europskog uhidbenog naloga (EUN) odbio izručiti Njemačkoj Zdravka Mustača zbog ubojstva hrvatskog emigranta Stjepana Đurekovića. Ta tajnica te Saucha i Milanović su puno povezaniji nego svi mi mislimo. Mislite da je slučajno odabran sudac u Velikoj Gorici koji je trebao zaštitit Mustača? Ovdje se radi o jednoj dobro organiziranoj hobotnici oko Milanovića koja se bori da preživi. Ovakav mehanizam kriminala nije mogla osmisliti tajnica. Iz slučaja dnevnice je vidljivo da je novac trošen potpuno netransparentno i nezakonito te da su sve naloge potpisivali i nalogodavci, to je u ovom slučaju Saucha. To je prema izvješću državne revizije učinio 117 puta. Ovo što se događa zadnjih dana, to je obračun dvoje potencijalnih osumnjičenika od kojih je jedan već osumnjičen. Kome je novac otišao, to je pravo pitanje. Pola milijuna kuna, pola budžeta za inozemna putovanja ureda premijera otišlo je na fiktivna putovanja, Milanović kao to nije znao? Saucha nije to znao? Malo morgen! Blagajnom su se svi posluživali, i očito su miševi pomislili, ako može šef (Saucha), mogu i oni! Ova priča je puno šira, a represivni aparat na čelu s Milanovićevim slugom Cvitanom se boji proširiti ovaj slučaj i pritisnuti Sauchu i tajnicu da propjevaju. Saucha i tajnica su povezaniji i znaju puno više nego svi mi mislimo. Dorh ne želi dublje kopati po slučaju jer znaju kao i mediji koji su se stavili u zaštitu Sauche da ako on padne i propjeva, povlači sa sobom i Milanovića. Cvitana i sve Milanovićeve kadrove treba odmah smijeniti!

VL
DU
Deleted user
22:53 11.03.2017.

cenzura na partijskom portalu. ukinite postavljanje komentara!

VL
GU
General_U
23:40 11.03.2017.

narodni heroj saucha svetac i blaženik bravo vl.

VL
GO
Gomila
08:29 12.03.2017.

Vecerinji kaznjava ljude koji kometiraju i govore i stinu bravo crvendaci i staljin je tako radio

VL
SA
Sabomerzel
09:09 12.03.2017.

Ukinite komentiranje propagandisti lopovske partije, skupa provoditelji poražene SANU Memorandum politike, UKINITE KOMENTIRANJE PARTIJSKI PROPAGANDISTI!!

VL
TP
tugomir.pokas
00:25 12.03.2017.

Dokle sponzorirani članci o Sauchi sa ciljem da se okrive svi drugi, da se grafologe proglasi neznalicama a tajnicu Zeljko prevaranticom.Samo Saucha da je nevin

VL
SA
Sabomerzel
09:10 12.03.2017.

Lova je išla king kongu drugu Milojici, sramota ta ovu vlast da joj ovak bacaju pijesak u oči.

VL
GO
Gomila
08:24 12.03.2017.

Cenzura ili diktatura

VL
AK
admin kuga
10:41 12.03.2017.

BANDA FDŠISTIČKA OBRISALA NAJČITANIJI KOMENTAR, BANDO MOŽETE ŠTO HOĆETE A NE DOK HOĆETE. HRVATSKA ĆE BITI DLOBODNA A OVAJ SRPSKI PORTAL HRVATI ĆE UGASITI!! Komentar ispod članka u Večernjaku bolje informiranog: Gdje je novac, zašto Sauchin stan nije prestresen? Nadam Nadam se da tajnicu ne brifira Milanovićeva hobotnica da se žrtvuje za velikog vođu i njegovog slugu Sauchu. Tajnica je nećakinja Antuna Zeljka, a Antun Zeljko je sudac Županijskog suda u Velikoj Gorici, on je na temelju Europskog uhidbenog naloga (EUN) odbio izručiti Njemačkoj Zdravka Mustača zbog ubojstva hrvatskog emigranta Stjepana Đurekovića. Ta tajnica te Saucha i Milanović su puno povezaniji nego svi mi mislimo. Mislite da je slučajno odabran sudac u Velikoj Gorici koji je trebao zaštitit Mustača? Ovdje se radi o jednoj dobro organiziranoj hobotnici oko Milanovića koja se bori da preživi. Ovakav mehanizam kriminala nije mogla osmisliti tajnica. Iz slučaja dnevnice je vidljivo da je novac trošen potpuno netransparentno i nezakonito te da su sve naloge potpisivali i nalogodavci, to je u ovom slučaju Saucha. To je prema izvješću državne revizije učinio 117 puta. Ovo što se događa zadnjih dana, to je obračun dvoje potencijalnih osumnjičenika od kojih je jedan već osumnjičen. Kome je novac otišao, to je pravo pitanje. Pola milijuna kuna, pola budžeta za inozemna putovanja ureda premijera otišlo je na fiktivna putovanja, Milanović kao to nije znao? Saucha nije to znao? Malo morgen! Blagajnom su se svi posluživali, i očito su miševi pomislili, ako može šef (Saucha), mogu i oni! Ova priča je puno šira, a represivni aparat na čelu s Milanovićevim slugom Cvitanom se boji proširiti ovaj slučaj i pritisnuti Sauchu i tajnicu da propjevaju. Saucha i tajnica su povezaniji i znaju puno više nego svi mi mislimo. Dorh ne želi dublje kopati po slučaju jer znaju kao i mediji koji su se stavili u zaštitu Sauche da ako on padne i propjeva, povlači sa sobom i Milanovića. Cvitana i sve Milanovićeve kadrove treba odmah smijeniti!

VL
Avatar kravata
kravata
06:49 12.03.2017.

Vadi papir po papir do kojih on ne smjeo, doci tko mu to sve daje, tko tu koga hoce sudit a tko koga branit pitanje je samo dana tko ce bit placena dobrovoljna zrtva ?

VL
DO
doktorica
08:52 12.03.2017.

zanimljivo kako se ta nazovi tajnica zaposlila samo sa OŠ!?Koliko je takovih falsificiranih diploma ušlo po nekakvim"zaslugama"u strukture vlasti pa i šire?Onaj tko laže taj i krade!Taj nepotizam i korupcija rastače ovo društvo iznutra kao crv.Treba privesti pravdi sve tzv uhljebe koje sada štiti politika od kaznenog progona.zato smo sada iza Grčke,čak uz bok Rumunjske.Koliko tih lažnjaka ima koji podržavaju vlast dok narod plača!?

VL
NA
navijeke
06:52 12.03.2017.

Iskrene čestitke partijskim glasilima na ekspresnom postupku beatifikacije dobrog vojaka Sauche.

VL
DM
drug marin
09:21 12.03.2017.

Nevjerojatno a i žalisno za vladajuce ne znaju zbrojiti dva i dva. Ljudi s nebesa vidljivo tko je ukrao novce a vi želite li to reći, koga vi više maltretirate s neviđenom krađom.

VL
JK
ja-kan
07:33 12.03.2017.

S ovim Sauchom već postajete dosadni kao i sa dnevnicama. Ako je ta tajnica toliko krala to se mora negdje vidjeti na njenoj imovini ili to otkrijte ili prestanite po stoti put pisati jedno te isto.

VL
TW
TWITOIST
23:44 11.03.2017.

Izgleda da je Saucha glavni istrazitelj .Ovdje je sve jasno ko ima dva zrna soli u glavi Strah me da Saucha jos ne zatvori Cvitana i USKOK-a

VL
GM
Gusta magla
10:57 12.03.2017.

Dovoljno je vidjeti da su cetri autora potpisali tekst od tri recenice i svima je sve jasno.Od lopova se pokusava uciniti svetac....pa to nepuse ni djeca u vrticu.

VL
SO
srecko.orsulic123
06:06 12.03.2017.

Saucha je muljator i izmislja a bogatasa zna glumatat !

VL
AD
adrad
09:35 12.03.2017.

Vjerojatno je sredinom mandata bjanko potpisao masu praznih naloga da ga ne zezaju zbog te sitnice svako malo. E to mu se obilo o glavu.

VL
DU
Deleted user
11:14 12.03.2017.

Rečeno onako pučki a opet fino, jako me zabolje ona stvar za Saucha Tomeka i njegova 72 sata borbe za navodnu istinu. Sve je to samo igrokaz priređen za tzv. obične ljude da bi im se pozornost skrenula s bitnih i gorućih problema.

VL
MI
Mimizo
13:44 12.03.2017.

sauchu treba postaviti umjesto cvitana za državnog odvjetnika hahaha pa nemožete narod prevariti koliko se god trudili pisati o njemu u pozitivnom svjetlu

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.