Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 90
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESTAO PRIJE TRI DANA
Povratak na članak

Velika potraga za Poljakom na Biokovu i dalje traje: Šef HGSS-a otkrio nove detalje akcije

Radi se o najnepristupačnijem dijelu Biokova koji je vrlo zahtjevan i najavljuje kako se u ponedjeljak kreće s velikom akcijom u koju će se uključiti svi spasioci s područja Hrvatske.

Komentari 9

KE
kekecrekec
22:45 02.08.2020.

mislim da je bogec vec pokojni, jedino ak je ko john rambo... onda je prezivel gore u tom paklu

VL
PU
Pukovnik
20:16 02.08.2020.

Spasit pa naplatit.

VL
Avatar NenadNikolic
NenadNikolic
06:23 03.08.2020.

Nikad se u planine i na nepristupačan teren ne ide sam. Ne ide se niti u špilje i jame. Niti u kajake i kanue na divljim vodama. Niti na ronjenje u špilje ili u veće dubine u more. Uvijek najmanje dvojica ili dva čamca.

VL
JZ
jzadra17
19:44 03.08.2020.

Samo Hrvatska besplatno spašava avanturiste.

VL
ZA
zagabria5
23:04 02.08.2020.

Planinski trkač koji se u planini izgubi kao dijete. Drugi put neka trči oko kuće u dvorištu, bit će jeftinije za sve

VL
FE
fefellerunt
20:20 03.08.2020.

kako su dobri ovi koji bi naplaćivali spašavanje , vidi se da je Hrvatska zemlja znanja , tako razmišlja i veliki dio zaposlenih u zdravstvu , ako nemaš novca ili ne znaš donirati zdravstvu imaš šanse da preživiš budeš lideš li imao sreće . Nadam se da će čovjeka spasiti i ako bi to bilo pravo čudo nakon 3 dana i ne bi mu naplatio ništa iako je išao sam , ali očito je bio fizički spreman, imao vode, opremu ,a nesreća se uvijek može dogoditi. Po toj logici svakom nogometašu- rekreativcu isto bi trebalo naplatiti ozljedu , da ne spominjem bicikliste ... Ono što bi trebalo nekako uvesti je naplaćivati potragu i pomoć ljudima koji su nepripremljeni, krenu bez karte i znanja orjentacije, koji hodaju u neadekvatnoj obući , ne ponesu vodu sa sobom i slično, iako netko će u japankama lakše proći velebit nego netko sa najboljim gojzericama .

VL
SU
suncesmokvemaslina
15:34 03.08.2020.

Ima li ikakav pas tragač

VL
Avatar Idler
Idler
19:58 02.08.2020.

Ak vam več vojska daje helikoptere nek va daju i termovizor, našli bute ga do mraka...osim ak se več ni vrnul i nema pojma kak ga uopće iščete ?!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.