Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POKAZIVANJE SNAGE
Povratak na članak

Velika Britanija pojačat će vojnu prisutnost u Istočnoj Europi

Nedavno je glavni tajnik NATO-a Jens Stoltenberg istaknuo da NATO priprema najveće pojačanje svoje vojne prisutnosti još od vremena Hladnog rata

Komentari 44

PY
pyramidxox
00:16 22.06.2015.

Kad Rusija pocne da razmjesta svoje vojna naoruzanja,po svojim drzavama,i svojoj zasticenoj zoni,onda je to pretnja svijetu,a kad amerika to radi vec 100 godina,onda je to humanitarna pomoc nemocnima..samo dolazite blizu Ruske granice i dobicete porciju raketa po glavi))))

VL
Avatar lvan12
lvan12
01:13 22.06.2015.

Velika Britanija je sve manje bitna zemlja na ovoj planeti... Funta je odavne prestala biti svjetska valuta, industrija im odavno propala i svela se na financijsko-spekulativnu te nesto farmaceutske... Ostatak ne postoji. Nedavno ih je i Indonezija pretekla po BDP-u (PPP)... Stalne objave o tome kako im je vojska u rasulu! nuklearne podmornice im pred raspadom zbog neodrazavanja, ostali su bez nosaca zrakoplova, spali na svega 30-tak upotrebljivih lovaca jer im ameri kasne sa F35...a nemaju bas para i stalno rezu proracun... Pa eto guranjem na Istok Europe si zele malo dati na vaznosti.

VL
Avatar SarmaKarma
SarmaKarma
23:49 21.06.2015.

Ma dajte - ko VB uzima za ozbiljno bilo gde ?? Zemlja je uticajna koliko i Malta !

VL
AN
AntiFa666
00:42 22.06.2015.

@nonasur Ako netko razumije samo silu onda su to ameri! koji vode ratove po cijelom svijetu! kada je putin rekao ajmo ratovat u iraku, libiji, vijetnamu, korei..... Ameri su ti koji neznaju drugacije!

VL
PE
pessimus
06:31 22.06.2015.

svaka prisutnost vojske jedne države na teritoriju druge države je okupacija.

VL
Avatar d-ano
d-ano
11:08 22.06.2015.

okupacija,,,

VL
Avatar viki_nuland
viki_nuland
17:13 22.06.2015.

"Moramo Putinu poslati poruku..." Pa posaljite mu pismo ili e-mail s porukom. Bankrotirani zapad salje "poruke" a dug raste li raste. A kada krenu "poruke" vlastitim poreznim obveznicima koliko to trebaju platiti biti ce "povratnih poruka", vjerojatno po ulicama doticnih drzava.

VL
AN
anticenzura
00:36 22.06.2015.

Ovi NATO fanatici uopce nisu u sintoniji sa svojim narodima. Brtitanci obozavaju Pautina, Frnacuzi, Austrijanci, Italijani, Svicarci, Svedjani, Norvedjani , SVI gradjani EU navijaju za njega, a preziru NATO agresora. Ovi svi vonjaju po barutu, samo jurisaju po svijetu, kradu i pljackaju sirotinju i dovode nam milione izbjeglica u Europu. Zato ljudi i preziru EU, i svi zele van, Britanci se spremaju na referendum za izlazak, Italijani su potegli peticiju za van iz NATO-a, Grci su alergicni na ove, i svi normalni ljudi. Samo o ratovima fantaziraju, citava planeta gori na sve strane. Mene cudi kako ta jadna i kukava planeta uopce i postoji vise, kako se nije urusila od tog pustog zla, mrznje, i ratova, samo nas krcaju oruzjem i atomskim bombama bolesnico, kao da je nas Bog stvarao da se medjusobno poubijamo.

VL
AN
AntiFa666
00:42 22.06.2015.

@nonasur Ako netko razumije samo silu onda su to ameri! koji vode ratove po cijelom svijetu! kada je putin rekao ajmo ratovat u iraku, libiji, vijetnamu, korei..... Ameri su ti koji neznaju drugacije!

VL
MA
mainstream
10:02 22.06.2015.

Zašto se nigdje ne spominje prosvijed u Londonu tj. u Velikoj Britaniji? ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- "Tijekom jučerašnjeg dana u Londonu je održan ogroman prosvjed protiv mjera štednje. Izvori prenose kako je na ulice izašlo nekoliko stotina tisuća ljudi. Prosvjednici se protive rezovimama u socijalnim davanjima i novom valu privatizacije kojeg planiraju konzervativne vlasti. Prema neslužbenim podacima na ulice Londona izašlo je oko četvrt milijuna prosvjednika. Prosvjed je organizirala skupina pod nazivom Narodno Vijeće Protiv Mjera Štednje uz potporu brojnih sindikata, anti-ratnih aktivista, ljevičara i radnika iz javnog, ali i privatnog sektora."

VL
RE
realisticki
10:25 22.06.2015.

Teme pisanja u VL-u stalno dotiču Rusiju, Putina, i NATO. U Europi imamo i većih problema. Svijet je zakoračio u novo razdoblje u kojem su brojne krize povećale broj izbjeglica na dosad nezabilježenu razinu (60 miliona) a međunarodna zajednica nene uspijeva staviti stanje pod kontrolu, upozorio je u Ženevi povjerenik UN-a za izbjeglice Antonio Guterres. On kao i svi drugi ne priča tko je prouzročio situaciju da ti izbjeglice postoje. Predložio bi da netko u VL napiše jedan realistički članak na tu temu.

VL
DU
Deleted user
01:30 22.06.2015.

Treba gledati na sve kao Putin. On terorizira ukrajinu a ne poljsku... Prijeti baltičkih zemljama i Moldaviji, a ne njemackoj... On ako želi dobiti ovo sto je započeo, mora s proći sukob sa velikima, kao poljska, VB, njemacka, Francuska... Krim mu je zastao u grlu... Vise smeta nego goduje... I ova izolacija moze potrajati godinama... Dok ga ne skinu njegovi... A ove pripreme su samo za industriju naoružanja smišljene... Kao Grk, pomislio Putin pomaze... Iskoristio ga za propagandu... Novi sjeverni pipeline je upravo dogovoren i sutra se već pravi... Moze Grk dugo čekati na svoj...

VL
DA
damocles
00:46 23.06.2015.

uzalud bacaju novac. da su rusi mislili kreniti na baltik nebi ih niko mogao zaustaviti

VL
RM
rmd3
06:56 23.06.2015.

eto moderni okupatori i kolonijalisti idu da se šire po svijetu pod krinkom svijetske sigurnosti a joj kolko sam se ovih muljanja vec naslušo i vidio.Najbolje da ratuju protiv samog zraka jer sve što njima nepaše to je prijetnja i strah ovakvim huškačkim novinama,nesmiju napisat ništa protiv amera i NATO da nebi dobili po prstima od gazde.

VL
IV
Ivan50
18:32 22.06.2015.

Kad je tko Rusiju shvaco kao prijateljsku zemlju od njenih susjeda.Svi imaju paranoje samo Putler nema.Zbilja cudno.

VL
DA
davnor
13:26 22.06.2015.

Ujedinjeno kraljevstvo je respiktabilna sila ne volim ih jer su bili protiv nas do zadnjeg trenutka iz određenih povjesnih događaja ali da će štitit svoje interese i da to imaju sa čime budimo sigurni.

VL
IV
ivanjoksimovic
23:44 21.06.2015.

I njima se gine

VL
ST
Startrack
01:33 22.06.2015.

A anticenzura muslimanu sta nam naprica. Ja jos nisam vido covjeka u USA da kaze da Putin valja. Al vidim docepao si se zapadnog socijalnog ceka pa mozes pricat bajke sa njega.

VL
NO
nonasur
23:59 21.06.2015.

Putin samo silu razumije. Isto kao Milošević, isto kao Hitler

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.