Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE PROPUSTIO TRENUTAK

Velika bijela psina kružila im je oko broda, a onda je ribič napravio nešto ludo

bijela psina
FIBA/Screenshot
15.07.2021.
u 09:57

Braća Lee i Adam Ferguson iz Pertha oko 5 sati ujutro krenuli su prema otoku Carnac u ribolov. Sat i pol nakon što su isplovili, uočili su velikog morskog psa kako kruži ispod njihova broda

U bliskom kontaktu s velikom bijelom psinom našla su se dvojica ribiča dok su plovili obalom zapadne Australije, no to ih nije spriječilo da morskog psa snime kamerom.

Braća Lee i Adam Ferguson iz Pertha oko 5 sati ujutro krenuli su prema otoku Carnac u ribolov. Sat i pol nakon što su isplovili, uočili su velikog morskog psa kako kruži ispod njihova broda.

– Adam je primijetio nešto i rekao mi je da je to velika riba, a ja sam mu odgovorio da to nije velika riba nego veliki morski pas – ispričao je Lee, prenosi Daily Mail.

 

 

Morskog psa dugačkog oko četiri metra privuklo je vjerojatno meso ribe koje su muškarci bacali u more kako bi namamili veću ribu, no nisu očekivali da će im doći velika bijela psina.

Morski pas kružio je 15-ak minuta oko broda, a jedan je ribič onda napravio nešto ludo. Gurnuo je kameru u ocean i snimio opasnu životinju.

Iako je bio nekoliko centimetara od morskog psa, Lee je ispričao kako se nije osjećao nesigurno.

– Bilo je neugodno, no nismo osjećali da smo u opasnosti – rekao je on.

Ključne riječi

Komentara 13

Avatar Golum
Golum
10:42 15.07.2021.

Napravio je nesto nezamislivo, spustio je kameru u more da snimi morskog kera.....eeeej pazi ti koja je to hrabrost spustiti kameru ispod vode...ja sam poceo drhtati od nelagode.....spustio kameru....nezamisliv potez!

AU
austrougarskigeneral
10:57 15.07.2021.

sta su mislili bacali ribu u more ,da nece doci morski pas?.pa more tamo puno bijelih psina covjece.

AV
avangero
16:31 15.07.2021.

Po naslovu sam mislio da je uskočio u more i naguzio morsku kuju,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije