Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pretrpio teške ozljede

Zastrašujuća snimka: Morski pas iskočio iz vode i napao čovjeka na paraglajderu

Morski pas iskočio iz vode i napao čovjeka
Screenshot
30.06.2021.
u 23:05

Odveden je u vojnu bolnicu gdje je operiran. Njegovo je stanje opisano kao stabilno

Šokantan napad morskog psa iz Crvenog mora na čovjeka na paraglajderu snimljen je u petak. Muškarac (37) iz Jordana lebdio je iznad vode kada je morski pas iskočio i ugrizao ga za nogu. 

Muškarac je u napadu izgubio dio stopala, slomljeno mu je nekoliko kostiju, a pretrpio i je teške ozljede na tetivama i mišićima. Odveden je u vojnu bolnicu Prince Hashem gdje je operiran. Njegovo je stanje opisano kao stabilno, navodi Daily Mail

Mohammad Qatawneh iz Međunarodnog ronilačkog centra Aqaba rekao je lokalnim medijima da su napadi morskih pasa u zaljevu Akaba, iako šokantni, rijetki.

 

- Ronim već 20 godina i ovo je prvi put da sam čuo za napad morskog psa, kazao je. 

Morski su psi napali nekoliko drugih osoba u Crvenom moru tijekom prošle godine. Ti su incidenti bili južnije, u blizini egipatske obale.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar VLbriše
VLbriše
10:49 01.07.2021.

Kakova je ovo glazba , vuče na cajke ,ili se varam ???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije