Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PODIJELILI OTKAZE

Velika američka kompanija otpustila 232 zaposlenika koji se nisu htjeli cijepiti

:United Airlines planes in San Francisco International Airport
Rafael Ben-Ari/Chameleons Eye
14.10.2021.
u 08:40

United Airlines za sada jedini veliki američki zračni prijevoznik koji je pribjegao postupku otpuštanja radi odbijanja primanja cjepiva protiv covida-19

Američka aviokompanija United Airlines u srijedu je objavila da poništava ugovore s 232 zaposlenika koji su odlučili da se neće cijepiti protiv covida-19. 

United Airlines je bila prva aviokompanija koja je uvela obavezu cijepljenja za zaposlenike.  Šef tvrtke Steve Kirby objavio je da se od 67 tisuća zaposlenika cijepiti odbilo njih 232.  

United Airlines za sada jedini veliki američki zračni prijevoznik koji je pribjegao postupku otpuštanja radi odbijanja primanja cjepiva protiv covida-19. 

Delta Airlines je uveo mjesečnu obvezu od 200 dolara za necijepljene zaposlenike, dok American Airlines i Southwest Airlines raznim mjerama motiviraju zaposlene da se cijepe. Do srijede se cijepilo 90 posto zaposlenika Delta Airlinesa. 

 

Komentara 2

NI
NikoCro
12:00 19.10.2021.

Tako se to radi cuj od 67 000 njih 200 i nesto pripametni, eh eto sada znao sam da ide na ovo al i neka tako i treba

DU
Deleted user
12:52 14.10.2021.

imaju pravo. ne zelim necijepljenu stewardesu u mojoj blizini.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije