Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Desetine uhićenih

Velika akcija u Srbiji: Uhićeni bivši Arkanov tjelohranitelj, vođa rakovičkog klana...

Beograd - policija
Foto: STR-5678/PIXSELL
11.01.2019.
u 20:18

Za Filipom Koraćem, najbližim suradnikom Luke Bojovića, raspisana je crvena Interpolova tjeralica.

U velikoj policijskoj akciji, više desetina osumnjičenika za najteže zločine uhićeno je tijekom noći, javlja N1. Za Filipom Koraćem, najbližim suradnikom Luke Bojovića, raspisana je crvena Interpolova tjeralica, priopćio je ministar unutarnjih poslova Nebojša Stefanović.

Dodao je da je policija izvela preventivnu akciju i da je poseban naglasak stavljen na suzbijanje najtežih oblika kriminala.

Sa 150 osumnjičenih za bavljenje kriminalom, da su ubojice ili da prodaju drogu policija je odlučila širom Srbije obračunati se u samo jednoj noći.

- Ova akcija bila je usmjerena upravo na preventivno djelovanje države u suzbijanju najtežih oblika kriminala, s posebnim naglaskom na one koji su osumnjičeni za ubojstva, pokušaje ubojstva i krijumčarenje narkotika. U tim slučajevima nije uvijek lako pronaći dokaze, pa će država nastojati uz nadležno tužiteljstvo i u suradnji s policijom, prikupiti dovoljno materijalnih dokaza da ti predmeti dobiju i sudski epilog - izjavio je ministar Stefanović.

Prema neslužbenim informacijama, među privedenima su i oni koji se s kriminalom povezuju još iz devedesetih. Vođa rakovičkog klana Nebojša Stojković Stojke, pripadnik zemunskog klana Vladimir Jovanović Japanac, nekadašnji Arkanov telohranitelj Zvonko Mateović, Vladimir Karan, koji je 2015. ozlijeđen kada je na Banovom Brdu eksplodirao džip kojeg je vozio. Uhićen je i Veselin Vukotić, koji je više puta u javnosti označavan kao kriminalac i plaćeni ubojica nekadašnje službe Državne sigurnosti.

Video - Češka policija uhitila crnogorskog bjegunca

Komentara 9

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
21:12 11.01.2019.

Još malo pa bi mogli i samog Arkana no i Slobo je doživio duboku starost pa je vrijeme da se kući vrati 😬

PR
prajdali100
21:28 11.01.2019.

Kakva šteta . Nije ih trebalo hapsiti, taman ih krenulo....

DU
Deleted user
21:04 11.01.2019.

Oper vesti iz pašaluka koje nikog normalnog u Hrvatskoj zanimaju!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije