Naslovnica Vijesti Parlamentarni izbori 2011

Vekić: Bit će još utemeljitelja HDZ-a koji će nam se pridružiti

Pozivam sve koji su isključeni iz stranke da bi ostao jedan jedini utemeljitelj, a to je Vladimir Šeks – poručio je Vekić
16. listopada 2011. u 13:22 69 komentara 5 prikaza
'15.02.2011,Osijek - U prostorijama udruge Hrvatska straza odrzana je press konferencija na kojoj je ratni ministar MUP-a Ivan Vekic pozvao udruge da se udruze i zajedno izadju na ulice kako bi vlasti
Foto: 'Davor Javorovic/PIXSELL'

Poziv HSP-a na okupljanje desnice prihvatila je i Hrvatska straža, kojoj je na čelu ratni ministar unutarnjih poslova Ivan Vekić. Jedan od utemeljitelja HDZ-a tako će se naći uz rame HSP-ovcima na novoj koalicijskoj listi i tražiti kartu za Sabor.

– Željan sam borbe! Bit će još utemeljitelja HDZ-a koji će nam se pridružiti. Pozivam sve koji su isključeni iz stranke da bi ostao jedan jedini utemeljitelj, a to je Vladimir Šeks – poručio je Vekić. Za Šeksa je rekao kako je "već odavno trebao biti isključen iz stranke".
- Dvaput sam isključen iz HDZ-a, ali nikada nisam dobio niti jedno pismeno. To je valjda zato što su me isključili nepismeni ljudi – dodao je.

Poziv za udruživanje uputio je svim "radikalnim Hrvatima".
Upitan da prokomentira raniju izjavu počasnog šefa pravaša Ante Đapića kako neće ni sa kime koalirati osim s Autohtonom hrvatskom strankom prava, predsjednik HSP-a Danijel Srb odgovorio je da "očito nešto nije bilo dobro shvaćeno".

– Mi smo uvijek bili otvoreni svima koji žele dobro Hrvatskoj. Ovo su odsudni trenutci za našu zemlju pa smo pozvali na okupljanje pod jedan krov kako ne bismo Hrvatsku izgubili za zelenim stolom – istaknuo je. Srb je rekao i kako "različite igmanske incijative u svom programu skriveno pokazuju želju za formiranjem nove jugoslavenske tvorevine". To nije, dodao je, jedina opasnost koja nam prijeti.

– Hrvatska prema EU ide nekirtično. Ni zakoni se ne donose a da se ne pita Bruxselles smiju li se oni donijeti, pa čak kad je riječ i o onima "kamilica karaktera" – istaknuo je. Srb ne smatra da će ih oslobaiti izlazak iz stranke 350 članova šibensko-kninskog HSP-a.
– Poziv za okupljanje je širok, a to je izazvalo nezadovoljstvo kod nekih – komentirao je.

ČUDOTVORNA METODA
Kim Kardashian svoju mladolikost duguje tretmanima kisikom

A1 izdvaja za Vas

  • vidimškoj:

    šta više ovakvih lešinara u desnici to je pobjeda ljevice sigurnija.

  • -obrisani-:

    16.10.2011. u 14:29h Chicago USA a za tebe u pašalučkoj

  • ankicascreiber:

    ti radikalni psihopatski desničari ne mogu ni sami sa sobom, a kamoli s drugim demokratskim opcijama, EU, ili srbima. Oni su uvijek protiv nečega, jednino ne znaju za što su i s kim su.