Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
okupljanje desnice

Vekić: Bit će još utemeljitelja HDZ-a koji će nam se pridružiti

'15.02.2011,Osijek - U prostorijama udruge Hrvatska straza odrzana je press konferencija na kojoj je ratni ministar MUP-a Ivan Vekic pozvao udruge da se udruze i zajedno izadju na ulice kako bi vlasti
'Davor Javorovic/PIXSELL'
16.10.2011.
u 13:22

Pozivam sve koji su isključeni iz stranke da bi ostao jedan jedini utemeljitelj, a to je Vladimir Šeks – poručio je Vekić

Poziv HSP-a na okupljanje desnice prihvatila je i Hrvatska straža, kojoj je na čelu ratni ministar unutarnjih poslova Ivan Vekić. Jedan od utemeljitelja HDZ-a tako će se naći uz rame HSP-ovcima na novoj koalicijskoj listi i tražiti kartu za Sabor.

– Željan sam borbe! Bit će još utemeljitelja HDZ-a koji će nam se pridružiti. Pozivam sve koji su isključeni iz stranke da bi ostao jedan jedini utemeljitelj, a to je Vladimir Šeks – poručio je Vekić. Za Šeksa je rekao kako je "već odavno trebao biti isključen iz stranke".
- Dvaput sam isključen iz HDZ-a, ali nikada nisam dobio niti jedno pismeno. To je valjda zato što su me isključili nepismeni ljudi – dodao je.

Poziv za udruživanje uputio je svim "radikalnim Hrvatima".
Upitan da prokomentira raniju izjavu počasnog šefa pravaša Ante Đapića kako neće ni sa kime koalirati osim s Autohtonom hrvatskom strankom prava, predsjednik HSP-a Danijel Srb odgovorio je da "očito nešto nije bilo dobro shvaćeno".

– Mi smo uvijek bili otvoreni svima koji žele dobro Hrvatskoj. Ovo su odsudni trenutci za našu zemlju pa smo pozvali na okupljanje pod jedan krov kako ne bismo Hrvatsku izgubili za zelenim stolom – istaknuo je. Srb je rekao i kako "različite igmanske incijative u svom programu skriveno pokazuju želju za formiranjem nove jugoslavenske tvorevine". To nije, dodao je, jedina opasnost koja nam prijeti.

– Hrvatska prema EU ide nekirtično. Ni zakoni se ne donose a da se ne pita Bruxselles smiju li se oni donijeti, pa čak kad je riječ i o onima "kamilica karaktera" – istaknuo je. Srb ne smatra da će ih oslobaiti izlazak iz stranke 350 članova šibensko-kninskog HSP-a.
– Poziv za okupljanje je širok, a to je izazvalo nezadovoljstvo kod nekih – komentirao je.

Komentara 69

VI
vidimškoj
14:29 16.10.2011.

šta više ovakvih lešinara u desnici to je pobjeda ljevice sigurnija.

OB
-obrisani-
14:30 16.10.2011.

16.10.2011. u 14:29h Chicago USA a za tebe u pašalučkoj

AN
ankicascreiber
14:01 16.10.2011.

ti radikalni psihopatski desničari ne mogu ni sami sa sobom, a kamoli s drugim demokratskim opcijama, EU, ili srbima. Oni su uvijek protiv nečega, jednino ne znaju za što su i s kim su.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije