Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na teškom terenu

Lokaliziran požar na Učki, gasilo ga 50-ak vatrogasaca i kanader

Ilustracija
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
31.03.2019.
u 21:04

Po riječima zapovjednika opatijske Javne vatrogasne postrojbe Gordana Filinića, dio vatrogasaca ostat će na požarištu i nadzirat će ga tijekom noći i sutra.

Požar, koji je prema procjenama vatrogasaca zahvatio oko 17 hektara nepristupačnog područja na Učki iznad Mošćeničke Drage, u nedjelju oko 19 sati stavljen je pod nadzor i lokaliziran, doznaje se od zapovjednika opatijske Javne vatrogasne postrojbe Gordana Filinića.

Požar je zahvatio šumu i makiju, ali nije ugrozio kuće i u njemu nitko nije ozlijeđen.

Gasilo ga je 50-ak vatrogasaca uz pomoć naprtnjača, zbog teškog terena, te uz pomoć jednog kanadera i 11 vatrogasnih vozila.

U gašenju su sudjelovale javne vatrogasne postrojbe Opatije i Rijeke te sva liburnijska dobrovoljna vatrogasna društva.

Po riječima zapovjednika opatijske Javne vatrogasne postrojbe Gordana Filinića, dio vatrogasaca ostat će na požarištu i nadzirat će ga tijekom noći i sutra.

VIDEO Požar u Zagrebu, gorio balkon na 15. katu nebodera:

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar navijač
navijač
21:36 31.03.2019.

Rano su počeli ove godine.

GO
GorenjeHiSense
20:53 31.03.2019.

Umisto eskadrile starog zeljeza koja bi mozda letjela jos par godina....tribali smo kupit eskadrilu kanadera i helikoptera pa i opremu za vatrogasce, koji spasavaju vise imovine i zivota od uniformiranih i naoruzanih zakompleksanih pojedinaca nazvanih vojnici..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije