Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Strava u Srbiji

Večernji list u selu strave: Na cesti još tragovi krvi, Uroša lovili helikopteri, dronovi i psi

Foto: Branimir Bradarić
1/4
05.05.2023.
u 11:11

Večernji list na mjestu je novog krvoprolića u Srbiji. Napadač je sinoć u selima Dubona, Malo Orašje i Šepšin rafalima iz vatrenog oružja usmrtio osam osoba.

Srbiju potresa novo krvoproliće. Uroš B. (rođen 2002.) jučer navečer iz automatskog oružja ubio je osam osoba i ranio njih 13 kod Mladenovca, četrdesetak kilometara od Beograda.

"Posebno zabrinjava što je od tih 13 ranjenih sedam kritično. Oni su i dalje na liječenju u beogradskim bolnicama", s mjesta ubojstava javio se novinar Večernjeg lista Branimir Bradarić. Policija je nakon intenzivne potrage u koju je bio uključen golem broj djelatnika osumnjičenog uhitila u okolici Kragujevca

"On je neposredno prije zločina bio u školi u Duboni, gdje je došlo do razmirice s nekom djecom. Potom je sjeo u automobil, otišao kući, uzeo automatsku pušku i pištolj, vratio se i počeo pucati. Prvo je ubio mladog policajca koji je nedavno završio policijsku školu te njegovu sestru. Pucao je na ljude koji su sjedili na pikniku, pucao je na djecu. Kretao se automobilom, išao redom i ubijao. Vrlo brzo alarmirana je i policija", izvijestio je Bradarić.

Uroša je lovilo više od 600 policajaca, antiteroristička postrojba, helikopteri, dronovi, policijski psi. "Za Uroša mještani kažu da je bio miran, da nije nikad pravio neke posebne probleme, da je bio sasvim normalan mladić i da ništa nije odavalo da bi se ovakvo što moglo dogoditi. Njegov otac inače je pukovnik u srpskoj vojsci i radi u Generalštabu u Srbiji. Među ubijenima su i neki od njegovih rođaka, kažu mještani. Najmlađa žrtva je dijete od 14 godina", javlja novinar koji podsjeća da je u samo 72 sata ubijeno 17 ljudi.  "To možda i nije konačna brojka jer je osam osoba u kritičnom stanju", dodao je. Selo je puno policije, ali i novinara. Na cesti se još vide tragovi krvi.

Situaciju iz minute u minutu pratite OVDJE.

Ključne riječi

Komentara 3

KU
Kujttim
12:17 05.05.2023.

Mene zanima što hrvatske instangramuše imaju za reći o ovom slučaju. Gdje je jelena Veljača, Martina Tomičić, Marijana Mikulić, da li će Severina zbog ovog otkazati sve koncerte do pravoslavnog Božića 2024. A bio je mirno i fino vaspitano dete,, ni mrava ne bi zgazio.

SA
sasha68
13:40 05.05.2023.

o vidi, uspjeli ste otputovat u roku odmah u srbiju. kad je trebalo otić u bg zbog istine oko posvojanja ili trgovine djecom radi onih zambijaca, onda dva mjesca ni mu ni be, ajde sad kad ste tamo obidjite i pitajte ima li posvajanja djece iz konga a ne srcedrapateljske gluposti o njima širit

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije