Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
posjet Spomen-području Jasenovac

Večernji doznaje što je Hrvatska poslala Srbiji zbog Vučića, stigla diplomatska nota

17.07.2022.
u 18:50

Činjenica da hrvatska strana nije službenim putem informirana o namjeri mogućeg posjeta Republici Hrvatskoj je neprihvatljiva, dodaju iz MVEP-a

Komentara 31

KO
koraknaprijed
19:01 17.07.2022.

Trebali su mu poslati kopiju poruke koju su poslali klempi Vulinu prije par godina: PERSONA NON GRATA!

JA
jadranko111
19:13 17.07.2022.

Hrvatski odvjetnik koji je obranio generala Gotovinu na haškom sudištu Luka Mišetić,o ovom iinsceniranom incidentu u režiji srpskih službi,daje na svom Twiteru zanimljivo obrazloženje:: Pupovac je organizirao Vučićev posjet Jasenovcu da izbalansira što je SDSS priznao genocid u Srebrenici.:"Ovaj tjedan je bila komemoracija genocida u Srebrenici, što je Pupovčev SDSS prvi put priznao. Pa je Pupovac brzo organizirao Vučićev posjet Jasenovcu kako bi izbalansirao ono što je ovaj tjedan napravio sa Srebrenicom. Sada Pupovac radi kontrolu štete", napisao je Mišetić.Eto,s obzirom da je Mišetić dobro upućen u protuhrvatske rabote,ovaj 'problem' možemo gledati i iz ovog konteksta.

ŠT
štrik
19:17 17.07.2022.

Koliko buke samo zbog MUPove preporuke da se sitnom kriminalcu i kokošaru ne dozvoli ulazak u Hrvatsku. Ima svoj pašaluk i neka tamo džepari i kokošari do mile volje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije