Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
za opožarena područja

Večeras veliki humanitarni koncert u Žrnovnici: Klapa Sveti Florijan, Marko Škugor, Matko Jelavić…

Humanitarni koncert u Žrnovnici
Foto: PR FOTO
1/2
15.08.2017.
u 14:53

S početkom u 20 sati i 30 minuta klapa Sveti Florijan održat će koncert na kojem će se prikupljati sredstva za požarom pogođeni dio stanovnika od Dračevca do Tugara.

Žrnovnica danas slavi dan mjesta, blagdan Velike Gospe. Nakon sinoćnje vrlo uspješne 8. smotre klapa, večeras se sprema novi glazbeni događaj u ovom podmosorskom mjestu.
S početkom u 20 sati i 30 minuta klapa Sveti Florijan održat će koncert na kojem će se prikupljati sredstva za požarom pogođeni dio stanovnika od Dračevca do Tugara. Klapa će na koncertu imati brojne goste, a svoje sudjelovanje već su potvrdili klapa Pasika, klapa Filip Dević (m), Nera Ban i bend XXS, Marko Škugor, Ela Jerković, Sara Andrić, Roko Blažević i Matko Jelavić. Ulaz na koncert je
besplatan!

– Mnogo se izvođača javilo sa željom da bi htjeli nastupiti večeras u Žrnovnici. Zaista sam oduševljen takvim odazivom. Nažalost, zbog ograničenog vremena trajanja koncerta nećemo moći primiti sve koji su izrazili želju, ali im zato beskonačno zahvaljujemo – kazao je Nino Treskavica koji je došao na ideju organizacije ovog koncerta. 


Službeni organizatori humanitarnog koncerta su Caritas Splitsko-makarske nadbiskupije, Mjesni odbor Žrnovnica i klapa Sveti Florijan.
Spomenimo i da je organizatorima koncerta u susret svojim besplatnim razglasom izašla tvrtka Sound System u vlasništvu Judite Bilić i ton majstora Ivice Bilića. 
Voditelji su Edita Lučić Jelić i Ivica Bebić.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije