Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zoran Milanović:

'Veća je vijest da je sutra srijeda nego što će se Kolinda Grabar-Kitarović kandidirati'

Zagreb: Milanović i Bernardić družili se s umirovljenicima tijekom Dana starijih osoba
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/15
01.10.2019.
u 19:26

Upitan kako komentira predsjedničino naprasito otkazivanje dolaska na Zrinjevac, Milanović je ironično pitao: “Tko je to organizirao? Bandić? Zar on nije trebao dati neku izjavu do 30. rujna? Po julijanskom kalendaru možda?” te je zaključio kako je Bandić opsjednut njime

Predsjednički kandidat SDP-a Zoran Milanović družio se danas s umirovljenicima i predstavnicima umirovljeničkih stranaka koje mu daju potporu na Trgu bana Josipa Jelačića, a na pitanje novinara kako komentira činjenicu da je predsjednica za sutra odlučila najaviti svoju kandidaturu Milanović je poručio kako je veća vijest “da je sutra srijeda nego što će se Kolinda Grabar-Kitarović kandidirati za predsjednicu”.

Na slično događanje trebala je na Zrinjevcu u povodu Međunarodnog dana starijih osoba u organizaciji Grada Zagreba doći i predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović, ali je otkazala u zadnji trenutak zbog, kako su objasnili u njezinu uredu, iznenadnog sastanka. O kakvom se pak sastanku radilo, nisu željeli otkriti.

Zagreb: Milanović i Bernardić družili se s umirovljenicima tijekom Dana starijih osoba
1/15

Upitan kako komentira predsjedničino naprasito otkazivanje dolaska na Zrinjevac, Milanović je ironično pitao: “Tko je to organizirao? Bandić? Zar on nije trebao dati neku izjavu do 30. rujna? Po julijanskom kalendaru možda?” te je zaključio kako je Bandić opsjednut njime jer misli da je on u korijenu njegovih problema.

– To nisam ni ljudski ni institucionalno ni politički. Sam si je najveći neprijatelj. Tako neka me ostavi na miru ili ne, ali ja nisam kriv za njegove probleme – kazao je Milanović koji je obišao štandove Stranke umirovljenika i SDP-a u povodu Međunarodnog dana starijih osoba.

Osvrnuo se i na položaj umirovljenika. Kazao je kako su mirovine male i koja god vlada bude, morat će dati više jer su to građani koji su sve stariji. Dodao je i da mu je jako važno što ima potporu više umirovljeničkih stranaka, kao i HSS-a, IDS-a, PGS-a. Svaki glas kao znak povjerenja i volje će biti važan, možda i presudan – zaključio je.

 

Komentara 17

MS
mala_sova
19:37 01.10.2019.

Svaka Milanovićeva riječ je idiotizam za sebe, i to je gola istina, nikakva uvreda. Lik je na političkoj sceni već 20 godina, i nikad nije izustio ni jedno pametno slovo.

MA
marijaqwer
19:51 01.10.2019.

Puno stranaka podupire Milanovića, ali će dobiti vrlo malo glasova.

Avatar gusjenica
gusjenica
20:07 01.10.2019.

Jadan je onaj kandidat za predsjednika države, a ovaj je jadan da jadniji ne može biti, koji ne zna objasniti zašto smatra da treba biti predsjednik i kakav mu je plan predsjedanja. Zamarati nas sa kritiziranjem sadašnje predsjednice u 988 % svog predstavljanja govori više o sebi nego o njoj. On nema ideja, on ne želi raditi, on se samo želi uvaliti u fotelju i cinično se smješkati raji dolje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije