Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Očekuju pomoć

Veća briga za osobe treće životne dobi

'- slatina - 210411 - na javnoj tribini \'Ljudska prava i hrvatska europska perspektiva\' u Slatini govorio i potpredsjednik Vlade RH Slobodan Uzelac (na slici) snimio Maja Snatosi/Pixsell'
'maja santosi/pixsell'
09.05.2011.
u 16:41

Prepoznali smo tri kategorije građana kojima prijeti opasnost da budu izvrgnuti diskriminaciji. To su Romi, osobe s posebnim potrebama raznih kategorija i osobe treće životne dobi, kazao je S. Uzelac

ČAKOVEC - Prepoznali smo tri kategorije građana kojima prijeti opasnost da budu izvrgnuti diskriminaciji. To su Romi, osobe s posebnim potrebama raznih kategorija i osobe treće životne dobi. U sklopu ureda pučkog pravobranitelja otvorit ćemo i poseban odjel za osobe treće životne dobi – najavio je u Čakovcu potpredsjednik Vlade Slobodan Uzelac, koji je održao tribinu o ljudskim pravima i hrvatskoj europskoj perspektivi.

Župan Ivan Perhoč upoznao ga je s projektima za koje Međimurska županija očekuje pomoć države. To su, prije svih, gradnja nove škole u Pribislavcu te Centra za odgoj i obrazovanje u Čakovcu. U Pribislavcu je dvorac u kojem se održava nastava u vrlo lošem stanju pa postoji opasnost da djeca na jesen neće u školu, rekao je župan.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije