Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sve za mir u svijetu

Već 25 godina hoda unatraške pa je zaboravio normalno hodati!

Indijac,hoda unazad
Foto: RT/YouTube screenshot
05.06.2014.
u 14:47

Indijac Mani Manithan svladao je umijeće hodanja unatrag niz i po stepenicama, no teško da bi mogao napraviti korak naprijed

Dva koraka unatrag, ali nema koraka naprijed. Tako život posljednjih 25 godina provodi Indijac Mani Manithan. Od kada je 1989. godine svjedočio nasilnim djelima u svom selu, taj je muškarac odlučio poduzeti drastičnu akciju kojom nastoji uspostaviti mir u svijetu, piše Daily Mail. Tada je gol hodao 300 milja do svog rodnog grada Chennaija.

Mani je svladao umijeće hodanja unatrag niz i po stepenicama, preko ceste te dok koristi javni prijevoz. Inzistira na neobičnoj rutini čak i dok odlazi na posao u trgovinu mobilne opreme čiji je vlasnik.

– Normalno hodanje za mene je pravi izazov. Zaboravio sam kako se to radi. Ovakav tip hodanja postao mi je jako ugodan – povjerio je muškarac.

Dodao je i da su njegov život obilježila mnogobrojna odricanja, borbe, ali i postignuća.

– U svijetu je toliko terorizma, eksplozija i mladih ljudi u zabludi. Moje hodanje unatrag osuđuje takve akcije. Moj jedini dnevni red jest mir u svijetu – objasnio je neobični Indijac.

>>Znate li koja je tjelesna aktivnost najbolja? Skida salo, pospješuje zdravlje i ništa ne košta

Komentara 2

DA
Dagobert
14:51 05.06.2014.

Ko i HR Gospodarstvo !!!

MU
mudrilopov
16:01 05.06.2014.

S obzirom u kojem smjeru ide svijet, mislim da hoda u pravom smjeru, odnosno unatrag, jer sve ide unatrag.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije