Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bivši narkoman

Već 22 godine u kanalizaciji živi sa ženom i psom

miguel,kanalizacija (1)
Foto: Reuters/PIXSELL
1/8
05.12.2012.
u 19:05

“Prostor” u kojem žive Miguel i Maria u vlasništvu je grada koji bi ih u svakom trenutku mogao izbaciti

Da ljudima često ne treba puno za sreću, živi je dokaz Miguel Restrepo iz Kolumbije koji već 22 godine sa svojom suprugom Marijom Garcijom živi u kanalizaciji. Društvo u njihovu neobičnom “stanu” pod zemljom u gradu Medellinu pravi im i pas.

Miguel je inače bivši narkoman koji je u proteklih nekoliko godina mjesto u kojem živi pretvorio u pravi dom velik samo tri puta dva metra i visok 1,4 metra.

U taj mali prostor stao je štednjak, ventilator, krevet i televizor. Iako imaju kakav-takav krov nad glavom, Miguel i Maria vode se kao beskućnici i žive na gradskom zemljištu, zbog čega bi u svakom trenutku mogli biti izbačeni na ulicu. Padaline su za ovaj par također velik problem.

Grad u kojem žive sa svojih 2,7 milijuna stanovnika drugi je po veličini u Kolumbiji. Po njemu je nazvan i jedan od najpoznatijih narkokartela razbijen 1993. godine. 

Komentara 15

PR
prepri43
19:23 05.12.2012.

Ka naš Roko i cicibela!

Avatar navijač
navijač
12:19 06.12.2012.

Možda su i oni imali neki svoj plan 21 ?

OB
-obrisani-
19:11 05.12.2012.

Pa dobro kaj imaju i struju..opet bolje žive nego ovi naši što su digli stanove u švicarcima i završili na ulici...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije