Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pupovac o Oluji:

'Važno je da svi shvate, i Hrvati i Srbi, da nitko tamo ne ide da bi više ikome stvarao bol'

Zagreb: Milorad Pupovac komentirao je raspuštanje Sabora
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
31.07.2020.
u 20:16

Moj posao je stvaranje mostova, da se iskustva između Srbije i Hrvatske počnu mijenjati, kaže Milorad Pupovac

Milorad Pupovac komentirao je dogovor SDSS-a s Vladom da potpredsjednik Boris Milošević ide na obljetnicu Oluje, a ministar branitelja Tomo Medved u Grubore.

– Milošević je na putu koji će sigurno potrajati i nakon Knina – kazao je Pupovac u Dnevniku Nove TV te dodao kako će on u ponedjeljak biti u Dvoru na Uni na komemoraciji.

– Moj posao je stvaranje mostova, da se iskustva između Srbije i Hrvatske počnu mijenjati. Važno je da svi shvate, i Hrvati i Srbi, da nitko tamo ne ide da bi više ikome stvarao bol. Ima ljudi koji se toga boje. Boris Milošević ide s mnogo značajnijim ciljem, a to je da se počnu poštovati međusobne žrtve i počne stvarati kultura mira – rekao je.

Na pitanje može li Aleksandar Vučić i dalje govoriti što će Srbi u Hrvatskoj raditi, odgovorio je:

– Najvažnije je da ovakva traumatska iskustva ne budu razlog za daljnje kopanje rovova.

Komentirao je i govor koji će general Ante Gotovina održati.

– General Gotovina bio je zadnji koji je rekao okrenimo se budućnosti. Nažalost, mnogi u politici nisu ga poslušali – zaključio je Pupovac.

Ključne riječi

Komentara 25

EM
Emoji
21:18 31.07.2020.

Mi neprijatelje hrvatske države i hrvatskog naroda ne trebamo niti u tugovanju, niti radovanju, niti u slavlju, nigdje ... Ne može se miješati dobro i zlo, predubok je jaz da bi se to spajalo, a niti je u naravi da se spoje. To je naum zloga i zlih!

KA
Kalimero4
21:09 31.07.2020.

Putujem kroz Liku autocestom i pričam djeci što su srbočetnici sve radili od balvan revolucije do pobjedničke Oluje.Sjeme im se zatrlo.

JO
jovanovic
21:01 31.07.2020.

zasto saljes Milosevica,zasto ti neides u Knin??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije