Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STRADAO vatrogasac Goran Komlenac

Vatrogasni zapovjednik o uzroku požara kod Dubrovnika: 'Postojala je stanovita namjera...'

Gori iznad Orašca, vatrogasci uspjeli obraniti kuće u Ljupču, stigla 4 kanadera
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
1/4
01.08.2022.
u 20:58

Goran Komlenac (42) je poginuo tijekom intervencije kod Zatona dubrovačkog, trebalo bi biti poznato nakon obdukcije u dubrovačkoj bolnici

Kako je umro vatrogasac Goran Komlenac (42), koji je poginuo tijekom intervencije kod Zatona dubrovačkog, trebalo bi biti poznato nakon obdukcije u dubrovačkoj bolnici. Bio je član Javne vatrogasne postrojbe Dubrovački vatrogasci i DVD-a Orašac. Ostavio je iza sebe suprugu i dvoje djece, jedno staro tri godine, a drugo samo tri mjeseca.  Njegovi kolege opraštaju se od njega.

Zapovjednik Javne vatrogasne postrojbe u Dubrovniku Stjepko Krilanović za Dnevnik.hr rekao je da je postojala stanovita namjera za započeti požar. 

Neovisno o tome što su izgubili kolegu, posao ide dalje. "Svakako sadašnje stanje mora biti tragično, i u ovakvoj situaciji ne možete uvijek pokrenuti smjenu da odradi dobar posao", rekao je Krilanović.

Vatrogasci su, čim su stigli na mjesto događaja, primijetili nešto čudno. "To je ono što smo rekli MUP-u, čim smo došli na mjesto požara smo primijetili da je vatra započela s dva različita mjesta, razdvojena nekakvih 50 metara. Dakle, postojala je stanovita namjera za započeti požar, i nadam se da će istraga biti učinkovita", rekao je Krilanović.

Ključne riječi

Komentara 6

PR
prajdali100
22:36 01.08.2022.

Ponoviti ću,radi se o teroritičkom aktu ! Naći teroriste i strpati ih u zatvor na 30-40 godina.

LI
liliZG
22:32 01.08.2022.

kada uhapse piromana optužit ga za ubojstvo.

TA
Tajg
12:38 02.08.2022.

Trbalo bi zabraniti gradnju za 100 godona na požarnom području.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije