Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
akcija na kolodvoru
Povratak na članak

Vatrogasci zaustavili curenje, nema opasnosti od eksplozije

Marina Kolarić, glasnogovornica varaždinske policije, za Večernji list izjavila je kako policija osigurava područje, kako opasnosti nema i evakuacija stanovništva neće biti potrebna.

Komentari 5

PI
prava istina
22:15 03.12.2012.

Pazi ti sada teatralna vijest. Malo prije sam se prepeljala pokraj,, jesu dvoja vatrogasna vozila i policija i promet se odvija normalno i po ničim osim plavih rotirki ne izgleda zabrinjavajuće. Ako je kod marketa cisterna (cisterna ima više)onda je to do studentskog doma preko 100-200 m. Zašto ovakovim informacijama raditi paniku i nelagodu?

VL
CR
crocro
07:37 04.12.2012.

Samo je puka sreća spasila građane Varaždina. Siguran sam da je mogućnost tragedije ublažilo i hladno vrijeme a ne znam što bi se digodilo u ljetno doba na temperaturi preko 35 stupnjeva. Što bi se dogodilo da je neki prolaznik zapalio cigaretu, a na svakom kolodvoru hodaju poneki pješaci tamo gdje ne bi trebali hodati, dakle neposredno hodaju pokraj vagona, a svi smo vidjeli da pješaci ponekad prelaze čak i preko parkiranih kompozicija ako se pješacima nađu na putu kretanja. Sama spoznaja da bi netko od takvih pješaka mogao zapaliti cigaretu u blizini vagona iz kojega curi plin, zamrzava krv u žilama. Dragi Bog je sačuvao Varaždince.

VL
CR
crocro
09:37 04.12.2012.

prava istina, To je zato što vam nisu poznate karakteristike pojedinih plinova i koliko je potrebno da dođe do eksplozije jedne cisterne plina i što bi se dogodilo lančanim eksplozijama. Mir i spokoj koji ste osjećali kada ste svojim vozilom prolazili pokraj cisterni, u takvim okolnostima bi se pretvorio u pakao, a vaše vozilo moglo je završiti na krovu neke udaljene kuće. Naravno, vi to ne bi ste niti osjetili. Zato ponavljam svoju prethodnu tvrdnju, da su sreća i dragi Bog čuvali Varaždince, a vi ste samo jedna osoba na tom popisu.

VL
FO
ford
10:21 04.12.2012.

@crocro01 Što bi, kad bi, da bi, možda... Kad bi baba bila deda; ali nije. Ukratko, tragedije nije bilo. Kraj priče.

VL
CR
crocro
12:09 04.12.2012.

ford, Neki rastrojeno manijak slučajno vas uzme za taoca, prisloni vam pištolj u glavu, prst mu drhti na okidaču, vi se ne usudite micati da mu prisebnost ne popusti. Jer ako mu prst izgubi nadzor, nema vam spasa. Ali su ga specijalci su riješili snajperom i vi ste odahnuli. No, ostali ste živi, nije bilo tragedije, kraj priče. Ali da su ga policajci svladali fizičkom snagom i vas oslobodili, da li bi sažaljevali toga nasilnika. Nasilnik ne treba odgovarati, tragedije nije bilo i kraj priče. Vi se u eksplozije razumijete puno manje od komentatorice prava istina. Vi ne znate što su eksplozije, razornu snagu eksplozija i niste nikada vidjeli objekte i ljude razorene u eksploziji, ja sam u svom životu dolazio na mjesta takvih tragedija, i moja je vizura sasvim drugačija od vaše. Osim u mojih 5 godina sudjelovanja u domovinskom ratu sam itekako puno vidio razornih djelovanja. Vi očito takvim situacijama niste nikada bili svjedok. Sva sreća Božja da neki pijanac nije upalio cigaretu na mjestu curenja plina ili bacio opušak na to mjesto. Tada bi vaša priča bila drugačija ili je uopće ne bi bilo.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.