Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VATROGASAC IZ VODICA

Vatrogasci ljeti konobare: Imam duplo bolju plaću, a mi Vodičani nećemo se smiriti dok se ne sazna istina!

17.07.2022.
u 21:04

Kad su me izbavili, htio sam se vratiti na požarište, ali nisam se imao u što presvući, kaže Mateo Franin Pečarica iz DVD-a Vodice

Komentara 10

Avatar Bill Carson
Bill Carson
22:04 17.07.2022.

Da trebaju imati plaće veću od većine fakultetski obrazovanih ljudi u RH -NIKAKO. Ne idu u vatrogasce lumeni. Ono što je problematično je oprema. Svi vatrogasci u RH moraju imati suvremenu opremu i suvremena prijevozna sredstva. Ne može se nitii pomisliti da sjedaju u kamione iz 1975. i odorama "sve po 10 kuna" iz Turske.

KA
karijes
22:42 17.07.2022.

Konobari su mjesecima na nogama od jutra do mraka, a vatrogasci 95 % radnog vremena češkaju muda. a mogli bi i oni kada nemaju što raditi čistiti puteve, sprečavati požare, hvatati gadove koji pale požare.

OD
Ostanite_doma
00:18 18.07.2022.

Čekaj ljeti daju otkaz u vatrogascima da bi konobarili za bolju plaću a zimi se zaposle u vatrogasce jer nema požara i konobarenja pa makar i plaća bila mala ???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?