Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAŽI SE DAMIR ILIĆ (47)

Vatrogasci, HGSS i policija i dalje tragaju za ribolovcem nestalim u Konavlima

Damir Ilić
Foto: Nacionalna evidencija nestalih osoba/Hrvoje Jelavic/PIXSELL
1/3
13.12.2022.
u 12:47

Pretražuje se kopneni dio obale od Konavala do Župe dubrovačke te područje konavoskog i dubrovačkog akvatorija. U potragu su uključena policijska plovila i dronovi, a pretraživati će se i uvale okolnih otoka.

Tri vatrogasna plovila s osam članova posade i pripadnici HGSS-a od utorka zajedno s policijom nastavljaju intenzivnu potragu za 47-godišnjim Damirom Ilićem, koji je u nedjelju nestao tijekom ribarenja s obale na konavoskom području. Prema izvješću dubrovačko-neretvanske policije, nastavljena je potraga za Ilićem čiji je nestanak prijavljen u nedjelju, kada je ribario na području Komaja u Konavlima.

Uz policajce, u potragu su uključena i tri vatrogasna plovila s osam članova posade te pripadnici HGSS-a.

Pretražuje se kopneni dio obale od Konavala do Župe dubrovačke te područje konavoskog i dubrovačkog akvatorija. U potragu su uključena policijska plovila i dronovi, a pretraživati će se i uvale okolnih otoka.

O nestanku su obaviještene susjedne policijske uprave, a iz one dubrovačke mole građane da im sve korisne informacije dojave na broj 192.

Lokalni portali javljaju da je Damir Ilić unesen u Nacionalnu evidenciju nestalih osoba, rođen je 1975., a prebivalište mu je prijavljeno na Zvekovici. Visok je 180 centimetara, zelenih očiju i smeđe kose.

Navode i kako njegovi prijatelji na Facebooku javljaju da je njegova oprema za ribolov, osim ribolovnog štapa, pronađena na stijenama što, kažu, upućuje da je pao u more i od tog trenutka mu se gubi svaki trag.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije