Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
policija ga traži

Nestao je Marko Jantol, vlasnik kultne zagrebačke videoteke. Obitelj i prijatelji mole pomoć

Marko Jantol
Nacionalna evidencija nestalih osoba
13.12.2022.
u 09:02

Markovi prijatelji su još jučer zamolili sve da jave ako imaju bilo kakvu informaciju

Nestao je Marko Jantol iz Zagreba, objavljeno ja na stranicama Nacionalne evidencije nestalih osoba. Kao datum nestanka navodi se 11.12., a piše da se osoba udaljila s mjesta prebivališta. Jantol je visok 175 centimetara, ćelav je i slabije tjelesne građe. Na leđima ima tetovažu veličine 15 puta 15 centimetara. U trenutku nestanka imao je na sebi plave traperice, crnu majicu, crni gornji dio trenirke, crnu jaknu i crne čizme. 

Inače Marko Jantol, vlasnik je videoteke od 2016. godine u Ozaljskoj na zagrebačkoj Trešnjevci. Videoteka Pauk jedina je videoteka u Zagrebu i jedna od samo nekolicine u Hrvatskoj, ali i regiji.

Podsjetimo, Markovi prijatelji su još jučer zamolili sve da jave ako imaju bilo kakvu informaciju. "Zadnje je viđen kako izlazi iz svoje osobne kuće (vidjela ga majka Dragica)", stoji u objavi na Facebooku. 

U komentarima se oglasila i njegova majka koja je nestanak prijavila policiji. "Prijavila sam Markov nestanak na policiju. Nema ga nigdje. Molim vas ako ga netko vidi neka obavezno nazove policiju", stoji u objavi. 

Ključne riječi

Komentara 11

Avatar Malo_vitra
Malo_vitra
09:16 13.12.2022.

Sretno majci u traženju sina. Ovo su preteške stvari da bi bilo što komentirali.

EX
exit89
09:35 13.12.2022.

Žao mi je čovjeka, nadam se da nije ono najgore...Proganjaju čovjeka zbog malog duga dok velike lopine bez problema posluju, ovaj je život nepošten prema malom, jednostavnom čovjeku koji želi samo u miru raditi!

DU
Deleted user
09:20 13.12.2022.

Prvo pada sumnja na policijsku postaju Trašnjevka koja je poznata po mutnim poslovima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije