Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nastale goleme štete

Vatrogasci dežuraju: Požar u Zatonu još nije lokaliziran, s terena povučen kanader i vojska

Podru?je Rasline i Zatona i dalje nadziru vatrogasci
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
1/14
15.07.2022.
u 09:27

S požarišta u Zatonu i vodičkom zaleđu povučen je i posljednji kanader i vojska. Vatra još nije lokalizirana, ali je pod nadzorom, a na terenu dežuraju vatrogasci.

Požar u Zatonu i vodičkom zaleđu još uvijek nije lokaliziran ali je pod nadzorom, a na terenu dežuraju vatrogasci, doznaje su u petak ujutro iz županijskog centra 112.

Zračne snage su povučene, posljednji kanader je tamo bio jučer u 17:46 sati, a oko 18 sati je povučena i vojska.

Broj vatrogasaca na terenu mijenja se iz minute u minutu.

Nema otvorene vatre, radi se na sanaciji požarišta te vatrogasne snage i dalje nastavljaju s gašenjem kako bi požar bio u potpunosti lokaliziran. Prema trenutnoj procjeni, opožareno je 3300 hektara trave, niskog raslinja, makije, crnogorice, bjelogorice te poljoprivrednih površina, izvijestili su iz Hrvatske vatrogasne zajednice.

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
10:25 15.07.2022.

Znači u požarnu sezonu smo ušli spremni sa 4 od 12 kanadera! Naime netko bi zaista trebao odgovarati zbog ovog nemara, remont se radi zimi a ne prije požarne sezone. Da je bilo 10 kanadera požar bi bio vrlo brzo ugašen. Naime novaca za sve i svašta imamo i lakše nam je plaćati nove kuće nego kupiti i popraviti kanadere.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije