Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRONAŠLI JE U POREČU

Vatrogasac iz kanala izvukao zmiju, no sve je začudilo kako je s njom vladao

Screenshot
15.06.2021.
u 19:49

Vatrogasac Igor Popović stručno je izvukao zmiju iz kanala, spremio je u vreću te su je vatrogasci nakon toga odnijeli u prirodu i pustili je

Neobičnu intervenciju imali su danas porečki vatrogasci koji su iz kanala s instalacijama pored jedne zgrade spasili veliku zmiju.

Vatrogasac Igor Popović stručno je izvukao zmiju iz kanala, spremio je u vreću te su je vatrogasci nakon toga odnijeli u prirodu i pustili je.

Na snimci koji su objavili na Facebooku vidi se kako vatrogasac izvlači zmiju iz njezinog skrovišta, a nakon toga je jedno vrijeme drži u ruci i opušteno razgovara sa svojim kolegama.

Kako je to izgledalo pogledajte u videu:

Ključne riječi

Komentara 2

PL
posten_lopov
15:45 17.06.2021.

Iskustvo na dijelu, svaka cast, profesionalno obavljeno.

DU
Deleted user
10:31 16.06.2021.

Vatrogasac i zmija skupa vladali. Zanimljivo. ( "kako je s njome vladao ")

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije