Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEŠKE OPTUŽBE
Povratak na članak

Varaždinski VIS Promotex nezadovoljan načinom predstavljanja društva u javnosti

Sve što smo iznijeli potvrđuju i stavovi većine radnika iz Nepala koji su jedva dočekali da napokon mogu bez straha dati svoju stranu priče", navodi se u priopćenju Uprave tvrtke koja smatra da je VIS Promotex nekorektno oklevetan od strane pojedinih medija.

Komentari 4

Avatar milanblenton7
milanblenton7
20:41 14.11.2019.

Da kaj vrijedite kao firma, kod vas bi delali domaći ljudi, a ne ova sirotinja s drugog kraja Svijeta. 95% proizvoda izvozite, bruto plaća 6000 kuna... Slijedeće radnike ćete tražiti na Marsu

VL
ZU
ZG U SRCU
20:18 14.11.2019.

Znaci, sveukupno sa smjestajem i hranom, placa Nepalskih radnika je 6000 kn neto. E, da ste dali toliko nasim ljudima sigurno bi nasli radnike u Hrvatskoj! Ima jedan poznati privatnik iz Breznickog Huma koji tamo ima firmu i vinariju. Isto uvaza radnike sa Kosova i Ukrajine, daje im placu 700 eura, plus smjestaj. Svoje domace ljude, Zagorce, placal je izmedju 2500-3000 kn, i sad mu vise nitko nece delati. Nek se srame takvi poslodavci!

VL
DU
Deleted user
20:20 14.11.2019.

Aha, ha, ha, ha..., "a onda je svizac zamotao čokoladu"...

VL
DU
Deleted user
12:02 15.11.2019.

Za iznose koje su kao isplačivali zvuči nevjerojatno da su uvozili radnu snagu iz dalekog Nepala , ali istina je malo drukčija od ovog pamfleta , razlika izmedju navedenog i ono što se stvarno isplačuje je cirka 200 eura ili malo više ako radiš osam satno radno vrijeme . slobodni dani umjesto isplate prekovremenog je stalnica i to u vremenskom periodu kada je u interesu kompaniji . svega tu ima kao i u drugim kompanijama realnog sektora , radiš puno zaradiš malo i popiješ ono što je ostalo . Zato mladi odlaze , govore jezike , izobraženi su i nema šanse da zbog domoljublja rade za crkavicu kojom ni sebe ne mogu prehraniti a da ne spominjemo obitelj , stambeni problem i neko opuštanje na moru ili skijama , a tajkunska nadgradnja u kompanijama spada u neku drugu priću.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.