Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INICIJATIVA

Gradski vijećnik o nepalskim radnicima: 'Spreman sam primiti te radnike'

Damir Habijan, gradski vijećnik grada Varaždina
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
1/3
15.11.2019.
u 10:37

Predsjednik Gradskog vijeća Varaždina Damir Habijan komentirajući probleme nepalskih radnika u jednoj varaždinskog tvrtki istaknuo je kako ima potrebu ispričati im se.

- Kao predsjednik Gradskog vijeća, a imajući u vidu sve veći broj stranih radnika u našem gradu, razmišljam o inicijativi da im se prilikom dolaska u naš grad osiguraju osnovne informacije o gradu, o pravu na ostvarivanje njihovih prava i ostalom. Također, spreman sam primiti te radnike kako bih im pokazao da je naš grad otvorena sredina i umanjio neugodnost koju su doživjeli - istaknuo je predsjednik Gradskog vijeća Varaždina Damir Habijan (HDZ), komentirajući probleme radnika iz Nepala u jednoj varaždinskoj tvrtki.

- Ne samo kao predsjednik Gradskog vijeća grada Varaždina, već i kao Varaždinac, imam potrebu se ispričati navedenim stranim radnicima za neugodnosti koje su doživjeli. Nažalost, ovo je jedan ružan primjer koji je naš grad prikazao u ružnom i negativnom kontekstu - kazao je Habijan.

 

Komentara 6

Avatar Bell940
Bell940
10:57 15.11.2019.

Lijepo od grada

BA
BakaMraz
11:05 15.11.2019.

Nije to samo jedan ruzan primjer, to je opce pravilo u cijeloj HR. Samo hrvatska stoka sitnog zuba se vise neda vuci za nos i otisla je van pa vrli HR poslodavci sad varaju strance.

NT
Nikola Turajlić-jaružalo
12:43 15.11.2019.

Nisi, robot, nisi kiborg, ali si zato retard najvišeg stupnja veleumnjače, zar ne?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije