Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U kamionu s čipsom
Povratak na članak

Varaždinska policija zaplijenila drogu vrijednu milijun kuna

Drogu su u kamionu punom čipsa krijumčarila dvojica muškaraca, 38-godišnjak i 31-godišnjak, obojica državljani Bosne i Hercegovine.

Komentari 3

MI
micika59
12:15 06.12.2013.

zaboga graničoj policiji bili su sumnjivi kako može netko to napisati pa normalno da je bila dojava rekx je bio tu i carinici stvarno nos za kriminal i organiziranost kao u američkim filmovima

VL
HO
Hoch03
11:44 06.12.2013.

Bili su im sumnjivi , jer imaju 38 god ili zati jer je netko javio da dolazi vozilo sa brojem, imenom i ostalim podatcima.. a onda nastupa REX koji to sve nadje a dva vozaca (99% nevina") sad u prdekani.. !

VL
Avatar žič
žič
08:37 07.12.2013.

bedasti komentari,moraš zbilja biti cool ako prevoziš drogu,ako nisi,,vičan,,tom poslu uvijek te policija ili carina po nekim znakovima nervoze ili pretjerane ljubaznosti skužiju....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.