Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VARAŽDIN

Kao u horor filmu: Spavala sam, u jednom trenutku nešto me ugrizlo za nos...

štakor
Nel Pavletic/PIXSELL/Ilustracija
17.10.2018.
u 14:18

Na teren je izašla služba za dezinfekciju, dezinsekciju i deratizaciju Zavoda za javno zdravstvo Varaždinske županije i postavili su mamce

Branku Lešić je u stanu u Zagrebačkoj ulici u Varaždinu u ponedjeljak, u ranim jutarnjim satima ugrizao štakor i to za nos, javlja portal regionalni.com.

– Spavala sam i bila sam zaogrnuta pokrivačem i u jednom trenutku nešto me ugrizlo za nos. Krv je potekla i onda sam vidjela da je to štakor. Scena kao u najgorim horor filmovima – dodala je Branka koja živi u stanu koji je u vlasništvu države sa svoja dva sina.

Zaposlena je u domu za starije i  nemoćne, a najezdom štakora zgrožena je i njezina susjeda Enita Levanić.

– Štakori su tu i to nije problem, no sada nas napadaju i žele pojesti. Ovo je alarmantno, a mi nemamo kamo. Ulaze nam kroz prozore, kroz wc školjku, a sada i napadaju ljude  – rekla je Levanić koja također radi u jednom varaždinskom domu za starije i nemoćne.

Na teren je izašla služba za dezinfekciju, dezinsekciju i deratizaciju Zavoda za javno zdravstvo Varaždinske županije i postavili su mamce.

Pogledajte video: Snimila nevjerojatan prizor u spavaćoj sobi

Ključne riječi

Komentara 5

SP
Sveti_pećinski
17:13 17.10.2018.

po izgledu mi se čini da je HDZ-ov štakor

AE
Aedes2017
19:44 17.10.2018.

Pobjegao iz Sabora ! Gladan,žedan,smrdljiv...kužan ! Ništa bez HCN ! Takvi priznaju jedino Ziklon B .

NE
neboiznadzagreba
15:46 17.10.2018.

Ne vidim neku vezu između toga da gospođe rade u staračkog domu i da imaju strašnih problema sa štakorima, ali VL zna najbolje...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije