Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
varaždin
Povratak na članak

Varaždin ne raskida ugovor s Pataftinom tvrtkom za otpad

Gradsko vijeće zadužilo je sve nositelje izvršne vlasti u gradu, resorne upravne odjele i djelatnike da učine sve da se spriječi svaka moguća šteta

Komentari 9

ME
mellifera196666
16:52 15.09.2011.

Ništ čudno,svi ti vječnici kaj stoje uz Pataftu i Čehoka imaju itekak dobre osobne razloge.Kaj vrijede izbori za novog gradonačrlnika Varaždina kad je stari poglavica zakopal Indijance na 30 godina.

VL
IW
iwek
17:13 15.09.2011.

Pitanje Gradskom vijeću Varaždina : Da vam je gospodo poznato da je Patafta kupio postrojenje za preradu smeća i instalira ga u Varaždinu KOJE JE BILO RASHODOVANO U AUSTRIJI DAKLE ZASTARJELO! Istina, nabavio je neke strojeve kako bi prikrio \"staruaru kramu\" koju će Varaždinci skupo plaćati a posljedice rada takvog postrojenja tek će se naknadno osjetiti u okolišu! Zašto se ne angažira neovisna tehnička komisija koja će ispitati postrojenja koja upravo postavlja Patafta?

VL
DU
Deleted user
18:30 15.09.2011.

@ iwek e zato jer i ti i ja zivimo u zemlji cudesa i neodgovornosti potpomognute nesposobnom izvršnom i zakonodavnom vlascu.

VL
BA
babica5
08:23 16.09.2011.

Tresla se brda i niš više. Masten još ima svoje podložnike koji moraju da spase svoje kože dati sve od sebe da see zet spasi,a čujem da je ON dobar s Bajićem,pa šta očekivati. Knapić je puno toga dao u javnost-pa,di su ti zelenaši,jeli netko čuo da su bili na ispitivanju u DORHU????? ZABORAVLJENO-zar ne!

VL
NO
normalac
08:47 16.09.2011.

Varaždin je lijep grad, ali zapravo Hrvatska u malom. I možda još puno, puno gore. Stvorena je kriminalna hobotnica koja uključuje Čehoka, Mastena - predsjednika županijskog suda (!) - Čehokovog punca, DORH - posebice Šabijan (nagrađen nekretninama i zaštitom), Herman - bivši ravnatelj bolnice - kriminalc najgoreg tipa, Vojvoda - vlasnik pola Varaćdina i Patafte - malog od Čehoka - mutikaše, nazovi tajkuna, a zapravo sitnog kokošara koji radi pod patronatom pametnijih. Ta notorna banda uništila je same temelje grada Varaždina. Ta krimogena skupina varaždincima nudi vodu punu nitrata, namjerno izazvanu krizu s balama smeća (vidi Napulj i cosa nostru za detalje) i potpuno kriminalno političko i društveno okružje. Hitno ih smjestiti u Remetinec. Što se čeka Uskoče?

VL
Avatar Lijekzabudale
Lijekzabudale
09:12 16.09.2011.

normalac Ostale koje navodiš neznam ali za ovog rezervnog Isusa Čehoka mogu reći da je nedvojbeno ološ i kriminalac iza maske nevinašca!Nažalost cijeli ovaj cirkus će rezultirati uvjetnim kaznama bez da se dotičnim oduzme protupravno stečena imovina!

VL
Avatar nekakav
nekakav
10:05 16.09.2011.

nevažno kakve je strojeve patafta kupio. stare, nove. bitno da odrade. ali ja vidim da varaždincima i dalje nije jasna jedna vrlo bitna činjenica. da je to njihov otpad, i da ga moraju sami zbrinuti. mučilo ih je plaćanje knegincu. pa kako bi se oni ponašali da cijela županija počne k njima voziti svoj otpad? bajke o dozvoli općine dvor da varaždin svoj otpad odlaže tamo su i dalje bajke. nisu imali nikakvo službeno odlagalište, a nudili su tuđu zemlju za odlaganje! cijena zbrinjavanja otpada je velika. ali je ne možemo uspoređivati sa drugima, posebno ne njemačkima i austrijskima. tamo se obrada otpada radi sa sortiranim otpadom. a pokažite mi jednog varaždinca koji neće u kantu za komunalni otpad baciti pvc vrećicu, staklenku.. sve košta. i mora. ehj, se budete javili na posao k patafti? 70 mjesta čeka... :)

VL
OB
OBSERVER8
21:10 16.09.2011.

Morbidno je to što je jedan mali, mirni skromni, uređeni grad postao lovište kriminalcima. Svi sve poznaju, kako ih nije sram? Neke USKOK sastavi popis imovine i pita Poreznu u kakvom je to omjeru s legalnim, prijavljenim prihodima.

VL
DA
dahna
05:03 18.09.2011.

normalan.....ti si sigurno mali od Čačića

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.