Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'PRODAJU LOVAČKE PRIČE'

Vanđelić o HDZ-ovom plakatu s Butkovićem: 'Te laži, tolika bahatost i tolika lopovština mora prestati!'

Foto: Stranka Republika
1/8
08.04.2024.
u 10:36

"Izađite na izbore i pomozite Butkoviću da se sa bratom policajcem iskaže kao privatni poduzetnik u građevini u Njemačkoj i Irskoj"

Damir Vanđelić, predsjednik stranke Republika koja na izbore izlazi u koaliciji Fokus-Republika, osvrnuo se na HDZ-ov plakat sa slikom Olega Butkovića gdje piše "Mi gradimo drugu cijev Učke".

Njegovu objavu prenosimo u cjelosti:

"Kaže HDZ-ov plakat: “Mi gradimo drugu cijev Učke.”I slika Olega Butkovića. Ovi su počeli i lovačke priče prodavati ili je bunika posebno rodila. Valjda će HDZ, a ne BINA Istra d.o.o., naplaćivati i tunelarinu. Te laži, tolika bahatost i tolika lopovština mora prestati. Izađite na izbore i pomozite Butkoviću da se sa bratom policajcem iskaže kao privatni poduzetnik u građevini u Njemačkoj i Irskoj, a Plenkoviću da nastavi stopama Sanadera, prešišao ga je u predaji svim stranim interesima."

VIDEO: Milanović uzvratio Butkoviću: 'Osam milijuna kuna državnog novca, Olja, potrošio si da bi obiteljska birtija više zarađivala'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije