Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GLOBALNA NESTAŠICA

Val poskupljenja u Hrvatskoj, nestašice laptopa i PlayStationa: Evo što je najviše poskupjelo i što nas čeka

Gužve ispred zagrebačkih trgovačkih centara zbog Black Fridayja
Luka Stanzl/PIXSELL
20.12.2021.
u 09:00

Globalna nestašica mikročipova odražava se na mnoge industrije, od proizvođača potrošačke elektronike i autoindustrije pa do proizvođača kućanskih uređaja. Rokovi isporuke za pojedine automobile, primjerice u Hrvatskoj najtraženije Škode Octavije, protegli su se na skoro godinu dana, pojedini su elektronički proizvodi teško dostupni, sasvim nedostupni ili su zbog velike potražnje znatno poskupjeli.

Komentara 21

Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
10:35 20.12.2021.

Ne pogađa me to uopće. Ja svoje unuke vodim na igru u obližnju šumu, livadu, da uživaju u svim blagodatima koje bregi Zagorski daju!

TA
Tarantula
09:43 20.12.2021.

Hrvatski standard brže raste od inflacije, HDZ nas čuva i nemamo se čega bojati!

VI
vidum
09:47 20.12.2021.

Nestašica laptopa i PlayStationa, a dućani puni krampova i motika. Iako su jeftiniji nego ikad.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?