Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vremenska prognoza

Vakula najavljuje: Očekuje nas pakleni tjedan

vrućina
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/4
09.06.2019.
u 20:15

Na krajnjem jugu Hrvatske vedro ili tek malo oblačno uz samo ponegdje slab do umjeren vjetar. Nakon često tople noći, danju će najviša temperatura biti od 29 do 35 °C- prognozirala je za HRT dr. sc. Tanja Renko iz DHMZ-a.

Visoke temperature koje su mnoge razveselile zadržat će se i ovaj tjedan pa će građani i dalje imati prilike uživati u toplom vremenu.

HRT-ovi meteorolog Zoran Vakula najavljuje kako nas čeka najtopliji tjedan u dosadašnjem dijelu godine, a u većini krajeva vrlo vjerojatno i najtopliji u ovogodišnjem lipnju te se trebamo pripremiti i izbjegavati izlaganje na suncu.

-U ponedjeljak će na istoku Hrvatske biti sunčano, uz rijetko malo oblaka na nebu. Jutarnja temperatura zraka od 15 do 18 °C, a najviša dnevna uz slab istočni vjetar bit će između 30 i 32 °C. U središnjoj Hrvatskoj oblaka će ipak biti više nego u nedjelju, uz popodnevnu temperaturu zraka od 30 do 33 °C. I na zapadu će zemlje povremeno biti male do umjerene naoblake. Najviša dnevna od 27 °C u gorju do 32 °C.  Ponešto oblaka stići će sa zapada i do Dalmacije, uz mogućnost i za poneki pljusak.  Bit će vruće, najviša temperatura u hladu bit će između 31 i 35 °C. Na krajnjem jugu Hrvatske vedro ili tek malo oblačno uz samo ponegdje slab do umjeren vjetar. Danju će najviša temperatura biti od 29 do 35 °C- prognozirala je za HRT dr. sc. Tanja Renko iz DHMZ-a.

vrućina
1/10

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije