Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HITRI USKOK
Povratak na članak

V. Cetinski i obiteljima Hrvatin i Sorgo blokirani računi sa 2 mil. €

Član obitelji Ž. Hrvatina htio je s dva računa podići milijun eura i milijun kuna, ali je sud u Puli to spriječio

Komentari 4

TV
tvrdi
11:06 09.05.2011.

Ma tako i treba. Blokiraj sve pa neka se onda kur**. Oni će potkradat \" poštena\" čovjeka.

VL
KA
kapt56
11:35 09.05.2011.

Neka mi netko kaže na koji način netko u hrvatskoj može imati 2 milijuna eura, a da nije ukrao ili prevario. Obitelj Cetinski su poznati HDZ-ovci, jel vam to ne govori sve?

VL
OB
-obrisani-
11:58 09.05.2011.

Isao podici milijun eura...ha,ha,ha. Sigurno je stao pred bankomat... Kako su ogulili ovaj narod, pa to nije za vjerovat. Kako su pokrali ovu jadnu drzavu...za plakat. Imamo Hrvatsku...i bacise se na nju kao gladni vukovi.

VL
Avatar DucMan
DucMan
12:12 09.05.2011.

Da su imali i malo pameti, mogli su zaključiti da se Danko Končar nikad ne bi obogatio da ga može prevariti i potkradati svaka budala.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.