Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
završio očevid

Uzrok požara u kojem je poginula beba kvar na televizoru

požar hrastelnica (1)
Nikola Čutuk/PIXSELL
21.12.2012.
u 12:28

Uz očevidnu ekipu i protupožarnog inspektora PU, u očevidu su sudjelovali i vještaci Centra za forenzična ispitivanja, istraživanja i vještačenja "Ivan Vučetić" iz Zagreba

Uzrok požara u kući obitelji Krstinić u sisačkom prigradskom naselju Hrastelnica, u kojem je smrtno stradala 10-mjesečna beba, kvar je na televizoru. To je nakon očevida i istražnih radnji priopćila Policijska uprava sisačko-moslavačka. Uz očevidnu ekipu i protupožarnog inspektora PU, u očevidu su sudjelovali i vještaci Centra za forenzična ispitivanja, istraživanja i vještačenja "Ivan Vučetić" iz Zagreba.

Kao što je poznato, u toj dosad najvećoj obiteljskoj tragediji u Hrastelnici, što se dogodila u srijedu navečer, poginula je mala Lucija, njezinu ozlijeđenom bratu Leonu (2,5) pružena je pomoć u sisačkoj Općoj bolnici, majci Ivi (22) zbog velikog psihičkog stresa pomoć je pružena u Neuropsihijatrijskoj bolnici u Popovači, a otac Mario (24) još je u šoku.

>> 'Kada sam uletio po bebu, buknula je vatra i pao je strop!'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije