Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Evakuacija

Uzrok nesnosnog smrada u školama u Varaždinu - zaboravljene kobasice

Učenici na natjecanju iz matematike
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
28.03.2019.
u 12:59

Danas je provedena evakuacija u Graditeljskoj, rudarskoj i prirodoslovnoj školi u Varaždinu zbog nesnosnog smrada

Danas je provedena evakuacija u Graditeljskoj, rudarskoj i prirodoslovnoj školi u Varaždinu zbog nesnosnog smrada. Pokazalo se, kako javlja portal evarazdin, da su uzrok neugodnog mirisa zaboravljene kobasice na štednjaku!

Ravnatelj Zoran Hajek rekao je da je domar škole koji stanuje u sklopu škole zaboravio na kobasice koje je stavio kuhati na štednjak, a njegova supruga s invaliditetom nije mogla ustati kako bi štednjak ugasila. Učenici su se žalili na glavobolje, povraćanje i vrtoglavice, pa je iz preventivnih razloga organizirana evakuacija. 

Ključne riječi

Komentara 6

RO
ronyday
15:44 28.03.2019.

to su Varaždinci, mišta čudno.

NE
Nepokolebljiv
13:44 28.03.2019.

Odgojili smo generacije nesposobnih za zivot! Kako li ce prezivjeti pocetak braka kada mlada domacica zagori veceru ili rucak prvih mjeseci braka dok trenira kuhanje?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije