Naslovnica Vijesti Hrvatska

Potukli se prodavači: Masovna tučnjava u Rovinju hit na društvenim mrežama

Do tučnjave je došlo u Ulici Carera u subotu oko 13 sati, koja je inače poznata po brojnim trgovinama
15. srpnja 2019. u 20:42 65 komentara 33410 prikaza
tučnjava
Foto: Screenshot

Snimka masovne tučnjave iz Rovinja zgrozila je mnoge. Petnaestak osoba prvo se verbalno sukobilo, a onda su se i fizički obračunali.

Tučnjava u lokalu u Zadru Tučnjava u Zadru Pijani mladići porazbijali lokal: 'Vrijeđanje po nacionalnoj osnovi nećemo tolerirati'

Sudionici tučnjave galamili su, naguravali se i udarali, a u igri je bila i metalna šipka. Sve je začinio i rječnik jedne gospođe koja je svoje protivnike počastila teškim psovkama.

Upozorenje: Uznemirujući rječnik

Do tučnjave je došlo u Ulici Carera u subotu oko 13 sati, koja je inače poznata po brojnim trgovinama. Mnogi Rovinjani među sudionicima tučnjave prepoznali su lokalne prodavače, a sukob je potvrdila i PU istarska, piše Glas Istre.

tučnjava Snimljen incident Britanci pišu o tučnjavi na Zrću: Izbacivači palicama napali posjetitelje festivala

– Došlo je do verbalnog sukoba između nekoliko osoba oko prodaje odjevnih predmeta. Sudionici događaja potom su izašli na ulicu, gdje su nastavili s narušavanjem javnog reda i mira, a nekoliko ih se i fizički sukobilo. Policijski službenici obavili su razgovore s gotovo svim sudionicima događaja i svjedocima, a kriminalističko istraživanje se nastavlja i danas te ćemo po okončanju izvida izvijestiti javnost o svemu utvrđenom. Što se tiče navodnog nastavka sukoba na Trgu na lokvi, nije zaprimljena nijedna dojava o takvom događaju niti je tijekom kriminalističkog istraživanja došlo do informacija da je bilo nastavka sukoba – izvijestila je policija.

Roštilj
ZA SVA GODIŠNJA DOBA
Roštilj i kiša ne idu zajedno. Ili?

A1 izdvaja za Vas