Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EKSTREMNI SPORTOVI

UZNEMIRUJUĆE Majka troje djece poginula u padu s vrha hotela zbog neispravnog užeta

Foto: Youtube screenshot
1/3
11.10.2021.
u 23:22

Leontyeva se zaletjela u kolnik, nakon čega ju je uže odvuklo do zida u kojeg se zabila glavom

Mrežama širi se stravična snimka majke koja je poginula nakon što je uže s kojim je skočila s hotela u Karagandi u Kazahstanu popustilo.

Yevgenia Leontyeva (33) odlučila je skočiti bungee jumping s vrha hotela na visini od 25 metara kada je uže popustilo te je udarila glavom u zid. Prolaznici koji su stajali u blizini zavrištali su kada su vidjeli da je uže popustilo i brzo pristigli ženi u pomoć, no Leontyeva je kasnije preminula u bolnici, prenosi Metro.

Uže koje je bilo pričvršćeno uz nju trebalo ju je zadržati u zraku kada je padala, no ono je popustilo jer nije bilo pravilno postavljeno. Leontyeva se zaletjela u kolnik, nakon čega ju je uže odvuklo do zida u kojeg se zabila glavom. 

Leontyeva je bila majka trojice dječaka mlađih od 14 godina. Nakon tragedije je pokrenuta istraga zbog sumnje u nemar organizatora bungee jumpinga, zbog kojeg bi mogli dobiti do 40 dana zatvora. 

>> VIDEO Snijeg je otežavao vožnju pa se kroz Gorski kotar na nekim dijelovima autoceste vozilo brzinom između 40 i 60 kilometara na sat

Ključne riječi

Komentara 3

AJ
Admine jebiti zelenski mater.
12:51 12.10.2021.

Jednostavno i istinito,sta je trazila,to je i dobila,amen.

FU
Fusnota
08:28 12.10.2021.

Zato se zovu extremni sportovi

Avatar BrankoPospanko
BrankoPospanko
05:39 12.10.2021.

40 dana zatvora? Dobro, to je maksimum, a minimum? 1 dan zatvora?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije