Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sastanak sa europarlamentarcima
Povratak na članak

Premijera Plenkovića pitali za razloge puta predsjednice Grabar Kitarović u SAD

Na sastanku je uz njega bio i potpredsjednik Vlade i ministar vanjskih i europskih poslova Davor Ivo Stier

Komentari 15

CR
CROLINDA
14:43 04.01.2017.

HDZu i SDPu i aktualnim vlastonoscima Plenkoviću i Mostovim jugosentimentalcima treba objasniti da se ne može u EU i u budućnost bez ikakve lustarcije bez dekomunizacije i detitoizacije i s trgovima masmonstruma maršala iz pakla koji je nad Hrvatima izvršiovršio mirnodopski genocid i pod čijim smo crvenim pentagramom satirani i u Domovinskom ratu

VL
DO
dobarsavjet
15:25 04.01.2017.

Vi bi predsjednika vlade zavadili sa predsjednicom, zar neznate šta znači predsjednica jedne države, nije ona osoba koja se vladi mora ispovijedati šta radi i nije joj Plenković nadređen.

VL
Avatar ovdje Maks
ovdje Maks
15:45 04.01.2017.

Ne vjerujem u kupovinu INAe i prodaje udjela u HEPu , prije ce biti dogovor s MOLom kako je i govorio Karamarko. Pohvala Plenkovicu za podrsku predsjednici, konacno ima jednog premijera na svojoj strani , mozda ipak bude dobro.

VL
DU
Deleted user
16:13 04.01.2017.

Ovi zlonamjernici pripremaju put rasprodaje ostatka elergetskog sektora. Idu istim putem kao i u slucaju HTa, INE, banaka. Dok u Njemackoj pripremaju prelazak na fuziju ovi bi sad natrag pod skute drzave, za visoku cijenu stavili INU kako bi tamo mogli uhljebiti nekog rodju i politickog drugara. Plenkovic je ekonomski dibidus koji za razliku od Oreskovica blage nema veze o gospodarskim kretanjima. Oko sebe je skupio drugare iz europarlamenta, sve cinovnike koji su u biroktaciji vec 25 godina. Jos kad navale Klem i ostali lesinari i izbore se za 7%, eto nekom Nijemcu 25+7=32%.

VL
MI
misho32
16:02 04.01.2017.

ova prodaja HEP-a radi kupnje IN-e fenomenalna je izmišljotina kako da se do kraja uništi hrvatska država . HEP se je već dugo pokušava privatizitati jer je to još jedino preostalo što nije opljačkano a u igri su veliki ulozizi . Vidit ćeta kada se privatizira , kakve će biti cijene struje . A HEP dobiva 70 % struje iz hidroelektrana , pa možete si misliti koji je to ulov za te grabežljivce.

VL
Avatar sindarela
sindarela
22:13 04.01.2017.

Lijepo društvo kad premijer ne zna s kim će se sastati i o čemu će razgovarati predsjednica

VL
PI
pinkec
00:03 05.01.2017.

A sukob interesa kad je Vesnica putovala drzavnim avionom iz Grcke, ili g. precednik Josupovic kad je u Knesetu govorio o ustaskim zmijama u Hrvatskoj ili bivsi precednik Smesic kad je obilazio Kinu i daleki istok? Jesu li vas oni obavijestili o razlogu njihova putovanja? Ima nesto trulo u ovoj drzavi Danskoj, pardon Hrvatskoj!

VL
FI
fiberglas
15:57 04.01.2017.

Navodno je otišla na sprovod, zapravo dva.

VL
FR
franjo
15:39 04.01.2017.

Skupo će se platiti INA . A odgovorni za tu pljačku neće odgovarati .

VL
TU
tuznapuma
15:24 04.01.2017.

Referendum za prodaju HEP-a. Neka narod odluči. Privatizacija je dosad osiromašila zemlju. Pa neka narod odluči želimo li nastaviti s tom praksom. Izdajica domovine ima na kamare.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.