Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'želim vam mnogo sreće'
Povratak na članak

Orešković na zadnjoj sjednici poslao 3 poruke idućoj Vladi

"Poboljšali smo investicijsku klimu i to se vidi, to se osjeća"

Komentari 7

ZD
zdepar
12:30 12.10.2016.

orešković: "Nismo uspjeli sve što smo htjeli, ali zatražiti odlazak osobe koja te bez i jednog glasa dovela na mjesto PV, i misliti kako si u pravu, to neodoljivo podsjeća na akcijsku grupu grizli-božinih pacijanata

VL
Avatar ovdje Maks
ovdje Maks
13:10 12.10.2016.

Oreskovic je mogao i danas biti premijer da nije stao na stranu mosta , podrzao Pusicku i napravio jos nekoliko gresaka , sad moze raditi u tvrtki Zeljke Markic .

VL
PO
pompa1
13:04 12.10.2016.

G. Orešković, hvala Vam i sretno dalje! Pokazali ste Hrvatskoj da je moguće odgovorno voditi javne financije i smanjivati dug, bez čega smo na putu u propast.

VL
AM
AMD------------------------
12:09 12.10.2016.

hvala g.oreskovicu. steta sto dobro za drustvo nije prepoznalo koliko je dragocijeno,da ste u zdravom drustvu odrastali bez ostete uma koji svatko ima tko je u bivsem sistemu yu. odrastao .okorjeo.

VL
MA
Machak
13:09 12.10.2016.

Ako išta , građevina se HDZ-a naučio kititi tuđim perjem. On i njegova vlada nisu napravili ama baš ništa. Nada. Zero. Nula. Nothing. Nicht. Rien. Osim što su uspješno uhljebili par tisuća poslušnika, osramotili se u diplomaciji, oživjeli nacifašizam, dodatnoo urušili zdravstvo, pretvorili HTV u Kaptolviziju i uveli molitvu kao sredstvo za postizavanje cilja....jedino na čemu sam im zahvalan je što se definitivno vidjelo da imamo na grbači kastu koja je iznad svakog zakona

VL
MI
Milna
12:32 12.10.2016.

Sebe hvali lik koji je u jednom danu farmaceutsku tvrtku kojoj je bio direktor u Portoriku oštetio za 36 miliardi dolara!..A instalirala nam ga KGK uz pomoć Kriminalka.Kako da s takvim postavom lipa naša ide naprid?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.