Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skoko i Bagić o izborima
Povratak na članak

'Mnogi Milanovićevi glasači o njemu su prije tri-četiri godine govorili sve najgore'

O rezultatima izbora u emisiji Večernjeg TV-a govorili su profesor Fakulteta političkih znanosti u Zagrebu Božo Skoko i prodekan Filozofskog fakulteta Dragan Bagić

Komentari 11

DU
Deleted user
08:47 06.01.2020.

Nije on politički Einstein,ali je mrvicu bolji nego što nudi hdz.

VL
IB
iva.begovic
06:44 06.01.2020.

Milanović nije staložen i nije pažljiv s riječima. To su ozbiljni nedostaci za političara. Ali ono što mu je, po mom mišljenju, velika prednost jest da nije na prodaju. Kada su devedesetih: Jandroković, Kolinda, Plenković i Milanović, zajedno počinjali uu Ministarstvu vanjskih poslova (sve mladi lavovi-zamišljam ih u to vrijeme), samo je jedan od njih imao petlje izabrati manje siguran i utaban politički put pa umjesto u HDZ upisati se u SDP. To doista puno govori o karakteru, o sustavu vrijednosti, o hrabrosti, o spremnosti na udarce i rizik. Djela govore o čovjeku, a ne riječi.

VL
IB
iva.begovic
06:36 06.01.2020.

Milanović je u govoru pozivao na jedinstvo, na građansku Hrvatsku, na jednakost svih građana, a Kolinda je, po dobrom starom HDZovskom običaju, patetičnim riječima (krvlju stvorena, ljubavlju nošena) dijelila Hrvate na one koji su manje i koji su više domoljubni.. A tu je teško konkurirati braniteljima. Žalosno je to što oni koji se najviše pozivaju na žrtvu branitelja te iste branitelje najlakše upregnu za svoje političkih ciljeva: oš da "skupljaju kestenje", skupljaju, oš da razapnu šator, razapnu, oš da krenu plinskim bocama, krenu. I tako redom dok bez obzira na njihovu žrtvu koja doista nije mala - branitelji ne izgube ugled i čast u društvu.

VL
Avatar ukurtapash
ukurtapash
00:56 06.01.2020.

"sjajan državnički govor nakon prvog kruga" rece skoko za covjeka koji se javno pohvalio kako je lagao angeli merkel. pa dobro, jeste li vi svi otisli na kvasinu?

VL
ML
MladenZg
22:31 05.01.2020.

Ovo je točno. Pljuvao sam za na sva zvona. Bilo je sad boljih izbora od njega, ali nisu imali šansu. Zaokruzio sam svig kandidata u prvom krugu, sad sam Milanovica. Dosta mi je latentnog ustasluka don se drzava raspada.

VL
DU
Deleted user
05:56 06.01.2020.

Kako će to sve biti, tek će se ovih sljedećih nekoliko godina vidjeti. Do sada je bilo samo dosta pričanja što je dio predizborne kampanje.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.