Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRONAĐENO TIJELO U DUNAVU

UŽIVO IZ BEOGRADA: Čeka se nalaz obdukcije i DNK analiza, srpska policija kontaktirala Nenada Periša

Beograd: Mjesto na Dunavu gdje je pronađeno tijelo muškarca za kojeg se sumnja da je Matej Periš
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/4
18.05.2022.
u 18:29

Kako su javili ranije iz policije, DNK analiza trebala bi pokazati radi li se doista o tijelu mladog Splićanina ili ne

Jutros je u Beogradu iz Dunava izvučeno tijelo zasad nepoznatog mlađeg muškarca za kojeg se sumnja da je nestali Matej Periš, a na mjesto događaja stigao je i reporter Večernjeg lista Branimir Bradarić. 

Podsjećamo, tijelo su na površini rijeke kod Pančevačkog mosta jutros uočili lađari koji su odmah pozvali policiju, a pronađeni muškarac na sebi je imao sat, traperice i jednu bijelu tenisicu, što ukazuje da bi se upravo moglo raditi o Mateju Perišu. 

U međuvremenu je tijelo prevezeno u Zavod za sudsku medicinu gdje će se utvrditi radi li se o Mateju ili ne, a kako javlja reporter Branimir Bradarić, kod restorana Savanove danas će u 19 sati dati izjavu za medije i načelnik hrvatske Uprave kriminalističke policije i pomoćnik glavnoga ravnatelja policije Antonio Gerovac.

Ukazujemo i kako je Nenad Periš u više navrata zahvaljivao MUP-u Srbije na angažiranosti oko Matejevog nestanka, a odmah po primitku informacije da je pronađeno tijelo srbijanska policija kontaktirala je Nenada Periša. 

Zasada srbijanska policija ne daje nikakve informacije o ovome događaju te izostaje svaki odgovor, no tijekom današnjeg dana najavljeno je kako bi u Beograd idućih dana ponovno mogao doći otac Nenad Periš.

- Jutros su me zvali i rekli da je nizvodno niz Dunav pronađeno tijelo mladića i da sve ukazuje da je riječ o Mateju. Po odjeći, satu, sve ukazuje da je riječ o njemu, ovo je strašno velika bol za sve nas - rekao je Periš za portal Nova.rs.

Kako su javili ranije iz policije, DNK analiza trebala bi pokazati radi li se doista o tijelu mladog Splićanina ili ne. 

Inače, Matej Periš nestao je u noći s 30. na 31. prosinca prošle godine za vrijeme boravka u Beogradu zbog proslave Nove Godine. Društvo je tu večer izašlo u klubove koji se nalaze na Beton Hali, da bi Matej otišao iz jednog kluba oko 2 sata te mu se otada gubi svaki trag. Objavljene su snimke na kojima se vidi da Matej trči ulicama Beograda, no nije poznato kamo je trčao. 

>> VIDEO U Dunavu pronađeno tijelo mladića: Odjeća odgovara onoj koju je imao Periš, pronađen sat i mobitel

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije