Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REFERENDUM
Povratak na članak

Bulj: 'Dajte rok i prebrojite to više, predajte DIP-u', Bošnjaković: 'Sve je sukladno Ustavu'

Most je predao potpise 24. siječnja.

Komentari 10

LL
lijepa_li si
12:56 10.02.2022.

s svom logistikom, državni aparat puno sporiji u prebrojavanju listića od stranke s ograničenim resursima? još jedna pljuska državnim službenicima, tromom i nesposobnom sustavu!

VL
Avatar gorilla_glue
gorilla_glue
16:24 10.02.2022.

pazite kaj vam velim. sad buju mjesec dva brojali i provjeravali potpise, a onda ce negdje izmedju tog i raspisivanja referenduma (nece ovaj put biti nikakvog kuscevica, garantiram) ukinuti covid potvrde. do tada ce se danskoj i ujedinjenom kraljevstvu pridruziti jos pokoja eu drzava, i to ce im biti izlika, odnosno razlog. dakle, prevare i izmisljanja nevaljanih potpisa nece biti, sve ce biti ok, a onda ce ukinuti potvrde bez referenduma. sistem ispada posten, hdz slusa struku, mostu propala inicijativa, a sdp i ostatak oporbe je lijepo sjedio na dva stolca (kao, zamjeraju vladi ovo i ono, ali nisu bas sto posto za referendum) i to ce biti to. sve je postavljeno za takav ishod. jedino ako se ne pojavi nova varijanta. iz kine nece biti (oni su svi zdravi imaju jednog oboljelog svakih sest mjeseci, lol) , afrike isto nece biti(to su ispucali za omicron) , dakle ostaje samo juzni ili sjeveni pol, lol.

VL
Avatar Bongozg
Bongozg
11:28 10.02.2022.

Ajde, Bulj ne filozofiraj. Potpise ste mogli uslikati i onda kontrolirati, ali u svakom slučaju oni ne pripadaju vama. Jednako kao što ste ih vi brojali 2 mj, tako ce ih i oni sada.

VL
Avatar barba_barba
barba_barba
15:30 10.02.2022.

lipota je nepravedno podilita, ovaj dvojac je uitija vetji bokun

VL
RI
rimac444
16:19 10.02.2022.

Poznato je da su se potpisi skupljali još dugo nakon roka, popunjavale i frizirale liste, da su mnogi starci na listama da to ni ne znaju. Policija bi trebala istražiti takve makinacije i pritvoriti prevarante. Najbolje da se liste ispišu po abecedi na internetu, pa da svatko može provjeriti ako ga je netko stavljao na listu bez njegovog znanja.

VL
ST
Starotopoljanin
11:31 10.02.2022.

ovaj seljacina bulj prica nesto o popisu,a nece da kaze koliko dugo su drzali kod sebe i naknadno skupljali potpise da bi mozdaa dosli do dovoljnog broja i onda predali u sabor.

VL
AF
afer
16:27 10.02.2022.

Cjepljeni antvakseri skupljaju punte dok necjepljeni umiru. Svemir i ljudska glupost su beskrajni s tim da za svemir nije još 100% potvrđeno.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.